"+bu da sevgili eşime. -ekmek yapma makinesi mi? +hep ekmeğimiz bitiyor ya ondan. -sütümüz de bitiyor inek aldın mı?" -dexter

The Night Of tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Night Of > "Başlamalı mıyım?" Diyenler için

yeni konu aç "Başlamalı mıyım?" Diyenler için

İlk iki bölümünü izledim. Konu aşırı derecede yavaş. Polisiye adına çok bir şey olduğu söylenemez. Konu Amerika'daki ırkçılık üzerine inşa edilmiş. Aksiyon, gizem arayan insanlar bence izlemek istemeyecektir. Evet hikayede bir gizem var ama konu bunun üzerine yoğunlaşmıyor. Ama dram izlemek isteyenler için güzel bir dizi olabilir.

başlanması gereken bir dizi

Çok güzel bi dizi devam devam

Kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi

Dizi çok çok yavaş ilerliyor ama konu bakımından zengin ve güzel uzun lafın kısası huysuz biri değilseniz izlemeye değer..

KESINLIKLE tavsiye ediyorum. Evet baslarda cok yavas gidiyor ve daraliyorsunuz ama sonra alisip dizi bitmemesi icin ozellikle yavas gitmesini arzu ediyorsunuz. Son olarak kesinlikle diziye kendinizi kaptiriyorsunuz, sonunun gelmesini istemediginiz bir dizi diyebilirim.

Dizinin konusu can alıcı. İzlenebilir. Ancak ilk bölüm de dizi çok yavaş gelmesine rağmen kendimi diziden alamadım ama bu yavaşlıkla devam ederse izler miyim bilmiyorum.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık