"bence sadece aptal insanların iyi ilişkileri var." -supernatural

The OA tartışma forumu

Tüm Forumlar > The OA > 2. Sezonu geldiği gibi bitirenler gelin sarılalım

yeni konu aç 2. Sezonu geldiği gibi bitirenler gelin sarılalım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

3 sene beklediğimize değer bir sezondu.İlk sezona nazaran daha karanlık bir tarafı vardı .Olayların işleyişi bir bölümde sadece başka boyuta ver verip diğer bölümde diğer boyuta kaldığı yerden devam etmesi..Brit Marling hakkını her şeyiyle vermiş gerçekten. Ve yine Homer'la kavuşamadılar yine adamı öldürüp boyut değiştirdiler buna da yakılır.Bi Legion bi Dark kıvamında zorlayıcı bir sezon olmuş . Göz yaşları içerisinde bi 3 sene daha beklemeyiz umarım

homer'ı vurdu ya.. yeminle ekrana kolumu sokasım geldi.

çok gerilimli bir sezondu fakat ben 1. sezondan daha akıcı ve güzel buldum bir de fark ettim ki çok özlemişim ya umarım 3. sezon çok bekletmez

bi 3 sene daha bekletmez umarım...1. sezon zaten muhteşemdi 2. sezonuyla birlikte dizi çıtayı tamamen arşa çıkardı bence orjinal netflix yapımları arasında tartışmasız en iyisi

bana gereğinden fazla cevaplanmamış soru bırakıyorlarmış gibi geliyor. bunun nedeni de metin yazarının yeterince hayal gücünün olmaması, insanların dikkatini çekecek şeylere odaklanıp mantık hatalarını görmezden gelmesi olarak yorumluyorum

SON SAHNEYİ ASLA ANLAMADIM GÜLLÜ PENCERE FALAN ARKADASLAR Bİ BEN Mİ ANLAMADIM NE ALAKA DİZİ SETİ FALAN JKSDHGKS

dizi setindeler çünkü hap dedi ki, öyle bir yere gideceğiz ki olanları hatırlayacak ama inanmak istemeyeceksin. doğal olarak gittikleri en mantıklı yer günümüz zamanı ve gerçek şu an oynadıkları dizi seti. hap doğal olarak oyunculuğun oa' e bu olayların hayal olduğunu söylemesini bekliyor. pencere günümüz boyutuna açılıyor, karim kızı gerçek boyuttan çekip rolündeki boyuta döndürüyor. umarım anlatabilmişimdir

ağlıcam ya beklediğimize değdi . 3.sezon gelicek mi biligisi olan var mı acaba ?? :((

3. Sezonu artık kaç yıla gelir bilemiyorum. Diziye de bildiğin acmışım o denli izledim.

peki netflixin diziyi iptal etmesi????

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık