"tonight is the night!" -dexter

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > 5.sezon onaylandı

yeni konu aç 5.sezon onaylandı

bu sezon final olacak falan diye konuşuyodu herkes ama dizi 5.sezon onayını almış facebook sayfalarında paylaşmışlar.Çok sevindim adam gibi doğaüstü fantastık dızı kalmamıştı

Konuyu açmaya gelmiştim, sen açmışsın.
"The originals renewed for season 5. " posteri hem The CW kanalı hem de Joseph Morgan tarafından paylaşıldı. Bu da demek ki kesin olarak onaylandı, hayırlı olsun.

Bende tam the cw kanalını dolasırken gördüm cok iyi oldu bu.İnsallah marcel sorunuda cözulur bir an önce

sezon finali olacagini sanmıyorum cunki son izledigim bolumde misticfallsa dogru yol görünmüştü simdi wampir daires kalintilarına kadar cıkar ordan 2 sezon :ASDadsasd

Ne finali daha olaylar yeni başlıyor :D Sanki 4 sezon değil de 1 sezondur oynuyormuş gibi hisseden bir tek ben miyim :) öyle çabuk geçti sezonlar

bnce 5.sezon final sezonu olcak

@nilimm 4 senedir hafta hafta bekleyerek izlede öyle konusalım :(

5. sezon onayını aldığına gerçekten çok sevindim umarım daha uzun sezonlar devam eder gerçekten şimdiye kadar beş kere bitirdim diziyi bölümler yetmiyo...

4 sezon nasıl bu kadar çabuk geçti anlayamadım

5. sezon onayı aldığına göre Klaroline olucak artık

5. sezondan en büyük beklentim Klaroline... Stefan öldüğüne göre (ona ayrı bir üzüldüm) ve TVD bittiğine göre Candice'in TO'ya gelmesine bir engel kalmadı. Tabii Cami'yi diriltmezlerse...

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık