"erkekler metro gibi. birini kaçırıyorsun, 5 dakika sonra diğeri geliyor." -how i met your mother

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Azıcık konuşalım

yeni konu aç Azıcık konuşalım

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

koyu bir klaroline shipper'ıyım

klaus'a bayağı nefret besleyenler var canım sıkıldı yazıcam şimdi buraya

rebekah karakterini çok severim ama tarih boyunca klaus'un tek korktuğu kişiyi, yani babasını çağırdı ve diğer kardeşlerin hepsi klaus'u öldürmek için ellerinden geleni yaptı bu adam hala always and forever deyip onlar için çabalıyor yine de siz bilirsiniz

klaus rebekah'ın tedavi almasını istemiyordu çünkü rebekah tedavi alırsa ölecekti tvd katherine'i hatırlayın yaşlı bir vampirdi ve insan olunca dişi döküldü saçları beyazladı rebekah'ı hayal edemiyorum kadın 1000 yaşından fazla kesinlikle ölürdü klaus en çok rebekah'a 'işkence' çektirmiş olabilir ama en sevdiği kardeşi rebekah bundan asla ölmesine izin vermezdi. rebekah ve onun yaptıklarına rağmen klaus rebekah'ı bağışladı

ilk bölümde elijah'ı hançerlemişti evet ama hepsi aslında şehrini geri almak isteyip ailesi ile birlikte yaşayabilmek içindi yaptığı her şeyin bir sebebi var bu sebebin yanında ailesini korumak için yapıyor olduğu gerçeği de var

hayley, jack ve çocukla birlikte kaçacaktı ve klaus'a, bu adama kendi çocuğunu göstermeyecekti buna normal deyip hayley'yi savunanlar için de şunu söylemek istiyorum abi adama mucize olan çocuğunu göstermeyecektin adam seni lanetlemesin de ne yapsın hiç acımamıştım o zaman geber sürtük deyip kahkaha attığımı hatırlıyorum ben klaus yerinde olsaydım cezası ölüm olurdu ama adam sadece lanetlemekle bıraktı sonra 3. sezon oldu geldi bu hayley, klaus'un üstüne atladığında sanki suçlu Klaus'muş gibi davranması da beni çıldırttı zaten fight back diye götünü yırttı valla kadın falan dinlemeyip öldüresim geldi aqqq ama klaus orada da sustu

ilk 2 sezon boyunca hayley'den nefret ettim ama 3. sezonun ortalarından itibaren sevmeye başladım gibi bilemiycem 4.sezonda saçma şeyler yapma lütfen

bu adam bin yıl boyunca sevgi görmeyen bir ''piç'' diye anılıyor ve buna rağmen ailesi için savaşıyor 3.sezon finalinde de fedakarlığını gördük abi hiçbir şey diyemezsiniz bu adama

ben hiçbir karakterde bunu görmedim mesela KLAUS bundan dolayı benim için değerli

ölümüne klaroline

klaus'tan nefret edenler zaten mal

işte klaus en çok sevdiği kerdesleri arasında rabakah o yüzden

bak işte burda yanlış katerina zorla tedavi aldığında iyiydi taaaki silas gelip kanını emene kadar çunku silas cadı ve ölümsüz olmak istiyordu Ee tedavide kathrine'nin kanında olduğu için öyle yaşlanmaya basladı ölüp gitti.

AİLE GÜÇ'TÜR!

bende hayleyden tvd'de klaus'la olduğundan beri nefret ederdim taaaki 1.sezon finali'ne kadar ama sonradan jaksonla bebeği alip kaçtiginda yine nefret ettim ve klaus'da iyi yapti

evet klaus hayatı boyunca acı cekti melez kurt adam oldugu icin babası hep aşagiladi onu ama klaus ailesi icin her seyi yapti...

evet aynen bende klausu cok seviyorum♥♥

Klausu aylarca kullanıp sonra bir kere öpen Caroline. Başka bir şey yazmaya gerek yok.

bir kere öpenmi 5.sezon 11.bölüm'de ne oldu peki taizun?

Ben klaus caroline isterdim favoriler

Tvd de Hayley tyler'ın kuzeniydi hatırlıyorsam. Orada birliktelik yaşadılar bebek geldi.

Hayley'i bende başta sevmiyordum ama kadın çok tatlı oyunculuğu gerçek.

Rebekah da iyi bir karakter. Tek istediği aile kurmak ama o ilacı içerse TVD deki katherine gibi ölür. O yüzden içmesin zaten lanetli Klaus ne yapsa haklı

Ben TO da en nefret ettiğim karakter marcel oyunculuğunu sevemedim bir türlü abartılmış bir katakter bence.

Kol'uda baya seviyordum oyunculuğu efsaneydi.

Dizide en ama en asaletli asil olan bence Elijah. Klaus efsanenin de efsanesi ama Elijah'ın kalbini söktükten sonra cebinden mendil çıkarıp silmesi çok asil duruyor ve bayılıyorum elijah, Klausla ne kadar tartışırlarsa tartışsınlar Klaus'u sonuna kadar savunur ve arkasında durur bu da ailenin önemidir.

Bir de başta Davina'yı hiç sevemedim ama sonra bayağı bir fanı oldum çok güzel hem oyunculuk açısından hem de görünüş. Ölmesine üzüldüm açıkçası. Başlarda bayağı çektirdi ama kol'dan sonra eskisi gibi değildi.

@beyzanur hayley tyler'in kuzeni degil en yakin arkadaşi tyler kurt adam oldugunda hayley ona yardim ediyirdu tvd'de

katarina tedaviyi içti diye ölmedi kanı çekildi yani tedavi tamamen vücudundan alındı stefenın görsel ikizi tarafından o yüzden öldü hatırlatırım

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık