"erkeğin her adımı, her nefesi, her kelimesi ve hatta her bakışları yalan olabilir ama ağlamaları asla.." -icarly

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > bu diziye başlamalı mıyım

yeni konu aç bu diziye başlamalı mıyım

ya bu diziye yada the vampire diariesebaşlamayuı düşünüyoruım sizce hangişsi

The Originals kesinlikle

The Originals kesinlike başlamalısın şiddetle tavsiye ediyorum hemde gfdjhg

Valla ben başladım ama bıraktım. Şöyle ki The vampire dairesi izlemiyorum ve caroline mi her neyse sürekli yorumlarda ondan bahsediyolardı. Yani dizilerin bağlantıları var birbirleriyle. Biraz önyargılı olabilir ama TWD yi sevmiyorum. O yüzden bu diziden soğudum. Ama sen Vampirleri seviyorsan özellikle TWD yi izlediysen falan başla derim.

TVD 4. sezonundan sonra biraz sıkmaya başlıyor. Zaten TO'da TVD'nin 4. sezonundan sonraki, New Orleans'da yaşanan olayları anlatıyo. Yani bağlantılı ama o kadar da çok bağlantılı değil. TO'da ilk defa 2. sezonda Bennett cadısından (Bonnie) bahsediyo Klaus. Ve TVD'deki araf mevzusu da TO'da söz konusu. Bağlantısı bu kadar. Bence TO, TVD'den daha iyi bir dizi ve kesinlikle ama kesinlikle izlemen gereken bir dizi.

-Dizi içi spoili açıklama-
Bir de, Caroline meselesi şu; Klaus TVD'deyken Caroline'a aşıktı. Ve Klaroline (Klaus&Caroline) destekleyen de çok fazla. Bayağı bi hem de (ben de dahil ^^)... O yüzden yorumlarda Caroline'ın çok bahsi geçiyo.

sorman hata

tvd 4 sezon izle buraya öyle gel daha iyi olur ayrıca damon diye bi kararkteri tanırsın

Bence başlama, bir yerden sonra sıkıyor. Sürekli ısıtıp ısıtıp birbirini öldürmeye çalışan aile üyeleri temasını koyuyorlar önümüze. Klaus, annesiyle babasını kapıdan kovsa bacadan geri dönüyorlar "şeytani" planları için. Açıkçası ben ikinci sezonun başında bıraktım. Vakit kaybı.

tvd yi izlemeden bunuda çok fazla anlayamazsın bence :D

Tvd de en az 4.sezonu bitirmeden bu diziden hiçbir şey anlayamazsın

TO açık ara TVD'nin önüne geçen bi dizi oldu. Çok fazla anlama güçlüğü çekeceğini de düşünmüyorum ama TVD'yi izlemen TO'daki oyuncuları daha iyi tanımanı, anlamanı ve sevmeni sağlar tabiki :D Karar senin :)

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık