"savaş, kız büyütmekten daha kolay." -game of thrones

The Originals tartışma forumu

yeni konu aç dizi yasağı

geçen günlerde kültür ve turizm bakanı açıklama yapmıştı. İnternetten dizi ve film izleyenlere ceza verilecekmiş (internetini bireysel olarak yavaşlatmak veya kesmek gibi). Yasak olursa nasıl izleyeceğiz türkiyede yabancı dizilerin yayınkandığı bir kanal yok veya herkesin durumu çok iyi değil. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

o sadece filmlere değilmiydi ?

bilmiyorum umarım öyledir ama çoğu kişi diziler için de geçerli olduğunu öylüyor

hadi yerli filmleri anlarım zaten izlemiyorum ama yabancıları nasıl izlicez bence yasaklanması çok saçma olur

Tek bir zevkim var onunda amına koyun oldu ne demek. Ya ben pek takip etmiyorum son gelişmeleri alabilir miyim pls

ABT

çok da sikimde hiç bilemedim proxy ile izlerim, bir ara başka videolara da engelleme getiriyorlardı ehehehuehehe :D

yasaklayamazlar yasaklasalarda bir yol acmaları gerek acacaklarsa adam gibi ceviriyapılıp yayınlanacak duzenli saatleri oturtturulmus bir program site vb. benim için sakıncası yok ama yapmazlarsada zaten yasaklar içinde yasıyoruz sıkıntı olmaz buluruz bir yol takmayın bu kadar kafanıza yasaklar cignenmek içindir nasılsa

Bir keyfim vardı onu da bozdunuz aferin bir bu kalmıştı.

Yasak koymuş olmak, bakın biz bir halt becerdik demek için yapıyorlar resmen ya... Takmayın kafanıza, yine bir yol bulunur. Bu diziler izlenecek.

o yasak yanılmıyorsam dizi indiripte paylaşanlar için;torrent gibi...

düzeltiyim torrent sitesi gibi siteler

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık