"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Dizinin Finali için son kez düşünceleriniz

yeni konu aç Dizinin Finali için son kez düşünceleriniz

Öncelikle böyle bir dizinin 3.5 yıllık izleyicisi olmaktan gurur duyduğumu söylemek istiyorum.Aklınıza gelebilecek bütün dizileri izledim ama The Orginalsın yeri bende çok çok ayrı.Lise yıllarında başladığım dizim üniversite son buluyor ama hiçbir zaman ilk bölümünden son bölümüne kadar duyduğum heycan azalmadı.Her zaman bir sonraki bölümünü heycanla izlediğim heycanla takip ettiğim dizi oldu.Ben ne kadar Elijahcı olsam da Klaus sevgim en az onun kadar vardır.Finalde ki o fedarkarlığı onun da dediği gibi onurlu bir ölüm oldu.Elijah ise kendi hayatına son vermesi iki kardeşin birbirinden asla ayrılmayacağını gösterdi.Demem o ki yıllar geçse de hep hatırlayacağım bir dizi olacak ve yıllar sonra bu yazdıklarımı okuyunca bir dizinin ne kadar hayatımıza girdiğini anlayacağım.Sizi çok sevdim Mikaelson ailesi.Asla yeriniz dolmayacak.Son kez Always And Forever.

Hem TVD hem TO o kadar zamandır hayatımda ki.. İkisi de sona erdi, hayatımın bir sayfası daha sona erdi. Her şey çok güzeldi, Klaroline, kardeşlik bağı ve koşulsuz sevgi.. Teşekkürler TO ve TVD.

---Always and Forever---

halo nun gelmişini geçmişini...

Julie batırdı

Hollow karakteri ilk karşımıza çıktığında bu aileyi bir şekilde öldüreceği belliydi. Başardı da.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

elijah ve hayley'nin o dansını görmek zorundaydık. madem elijah ölmek istiyor hollow'u onun içine atsaydın klaus yaşayabilirdi. legacies'de olmayacak ya nasıl sinsi fikirli bir kadın çıktı bu julie... tvd'de olduğu gibi birilerini öldürmeden duramadı final gelince dayanamıyor. sezon sonunda güzel gelen olaylar rebekah'nın mutlu olması ve klaroline.

Arkadaşımın önerisiyile 26 Mayıs 2016 da başlamıştım (bütün başladığım dizilerin tarihlerini kaydederim). Kesinlikle harika bir dizi. Benim inanılmaz derecede önemli bir dizi. Yeri çok ayrı. Kurguya bayılan ve 24 tane dizi izlemiş biri olarak diyorum ki bu dizi kesinlikle top 3 te benim için. En sevdiğim kurgu dizisi. Ayrıca ben hayal dünyası çok geniş birisiyim ve bu dizinin hayal dünyama katkısı inanılmaz derecede çok oldu.

Sonunun ölümle bitmesi beni çok üzdü(özellikle klaus ve hayley kaybını yaşamak kesinlikle çok köyü) ama tabiki böyle dizilerin sonu böyle oluyor. Her zaman yıkıcı bir sonla bitiyor. Senaristlerin sevdiği bir şey sanırım hdfısdkjmkls

Diziye veda etmeye hazır değilim sadece 2 yıldır izleyiciyim ama senaristler her zaman efsanevi dizileri zirvede bitiriyor. (ölüm)

Kurgu dizisi olarak yerini kimse asla ve asla alamayacak.

ALWAYS AND FOREVER

Bu dizi benim çocukluğumdu. Finalini izlemek istemezdim ama bir şeylere veda edilmesi gerektiğini anladım. Bu dizi de bu düşüncemi kanıtladı. Bana kalırsa çocukken izlediğimden midir bilinmez finali bu şekilde bitmemeliydi. Klaus'un ölmesi saçmaydı. Daha önceki yorumlarda da gördüğüm gibi Aurora da ölebilirdi ya da başka bir vampiri de öldürebilirlerdi. Klaus ve Elijah'ın ölümünü izlemek istemezdim. Yine de, öldükleri halde, Elijah'ın Hayley ile dansını izlemek isterdim. Klaus'un da kızını hep görebilmesini. Ama bazı şeyler istediğimiz gibi sonuçlanmıyor malesef. Bana çok güzel şeyler katan bu dizi, zihnimin tozlu raflarında çok güzel bir hatıra olarak kalacak. Umarım bir gün ben de birisi için 'Always and forever' diyebilirim. Hoşçakal The Originals. Yerin bende hep farklı olacak.

julie alla senin belani versin ya bu nasil sadist bir kasar yaaa sinirlerim bozuldu geberirsin insallah o nasil bi final verdin ya zaten tvd´de de icine sicip kalbimizi parcalamistin hic degilse to da biraz uzumuzu guldurseydin. ölüp gebermen dilegiyle

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık