"ben tekim. birkaçından biriyim, ailemde yok. kimim ben?" -orphan black

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Julie Plec'in açıklaması ve dizi hakkında

yeni konu aç Julie Plec'in açıklaması ve dizi hakkında

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Julie Plec dizi hakkında şöyle bir şey dedi twitter linkini veriyorum
https://twitter.com/julieplec/status/1017260509178028033
Yabancı platformlarda da tüm kökenlerin diğer tarafa gideceğini düşünüyorlar son bölümde Josh'un ölüp diğer tarafı güzel ve Aiden'i mutlu bir şekilde görmesi gibi acaba burada da onun gibi bir şeyden mi bahsediyor, çok üzüleceksiniz derken. Umarım ölmezler ama 1000 yıl boyunca yaşadılar ya :/
Bir de Legacies çıkacak Ekim ayında orada acaba kökenler oynayacak mı ?
Bazı bölümlerde(gerçi kesinlikle adları geçecek ama) mesela Hayley öldü bu sezonda orada Hope onu diriltmeye çalışacak mı çünkü ben Hayley'in öldüğünü hala kendime yediremedim :(
İnşallah son bölümlerde dirilir.
Sonuçta The Originals bitse bile Legacies ile biraz da olsa üzülmemiş olacağız :)

sanmıyorum ya. yani açıkçası tvd den sonra hani juliedan her şey beklenir ama yinede tüm herkesin öleceğini düşünmüyorum. zaten 5x13 ten klausla caroline nın fotoğrafları vardı. eğer birisi ölecekse bence mikeolson ailesinden en kötü elijahı öldürürler ama yinede dediğim gibi julie ye güvenilmez. bide Phoebe bi panelde sanki o tarz bişiler söylemişti yani dirilir mi bilmiyorum ama daha görücez gibime geliyo

bu yazıyı 5x10'un altına da yazdım fakat tartışma görünce buraya da yazayım dedim

Twitter'da bir sayfa var baya dizinin gelecek bölümlerini biliyor, neler olup bittiğini yazmış.

ilk olarak; Elijah ölüyormuş. zaten Hayley öldükten sonra açıklama yapmışlardı daha fazla Hayliyjah sahnesi olacağına dair, ben Hayley canlanacak diye ummuştum fakat...

sonra; Klaus, Hope'u korumak için ölmüş gibi yapacak, tıpkı ilk başlarda Hope'u ölü göstermeleri gibi. sonrasında Klaus, Avrupa'ya kaçacak ve Caroline da ona katılacak. Klaroline endgame olsa da hala keşke Klayley olsaydı diyorum neyse zaten ben Hayliyjah'ı da shipliyorum (:

ve son olarak; Cami'nin olduğu bir sahne var fakat canlanmıyor sadece bir flashback.

bu kadar benim bildiklerim. dediğim gibi bunları sadece okudum, ne kadar doğrudur bilmiyorum :))

Ben de sonuna kadar Hayley&Elijah :D Eğer Elijah ölürse diğer tarafta Hayleyle beraber olmasını isterim o şartla onu öldürebilirler ama hepsinin ölmemesini istiyorum kökenlerden ben ya ölmesinler :( bakalım neler olacak
Bir de sayfanın adını söyler misin

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık