"özür dilenmesini pek umursamıyorum." -house m.d.

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Klaus ölümlü..

yeni konu aç Klaus ölümlü..

şimdi klaus olümsüz değil mi sadece ak meşe ıle oluyor benım anlamadığım klausun kafasını koparsan nasıl ölmeyecek ?? veya kalbini söksen ?? hani ölümsüzdü şunu bi anlatın nolur ya :D

aynı şey Elijah ve Rebekah içinde geçerli ??

Ya ben kafasının kopmasını bilmiyorum ama şey hatırlıyorum galiba kalbini sökünce yeniden oluşuyordu.

tamam ak meşe ile ölüyorlar ona bir şey demiyorum benım dediğim elijahın kafasını koparsan ölmeyecekmi veya rebekahın hatta klausun bıle kafası kopsa olmelerı gerekır ?

benim de merak ettiğim bir konu açıkçası :D kafanın kendiliğinden oluşacak hali yok ya :D

daha ömce zaten onun kalbini sökmeyi denediler ama olmuyo o yüzden ölümsüz heralde onun kalbini sökmeyi deneyen alaric vardı bi tvd de vampir olduğunda ama sanırım bu mümkün değil o yüzden rahat çünkü kazık daha kolay öldürür onun gibi bişey amaaaaaan karıştırdım iyice

kafamda deli sorular :D

aynen katılıyorum... bi kafasını koprsada anlasak:)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Silas da ölümsüzdü ama kalbi sökülünce ölmemesine rağmen vücudu kurumuştu yanlış hatırlamıyorsam. Kafayı bilemiycem ama :D

Bende merak ediyorum yani şimdi bunları kıyma makinesinde geçirip parça pinçik etsek yine de ölmiycekler mi yada her parçadan yenileri mi çıkacak dhbfvdbwfdbvöasfdfdsfgsd

kafası kopmuyo belki :D

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık