"ucube olmanın avantajı, daha güçlü hissetmen." -house md

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > kloraline geliyor

yeni konu aç kloraline geliyor

https://twitter.com/HollywoodLife/status/875500671327387650 Allah ım inşallah

KLAUS REYİZE LAYIK TEK KİŞİ CAROLİNE ARTIK BİRLEŞŞİNLER

Caroline her zaman tvd bölümlerinde Klaus arkasından iş çeviri ve onu hiç bir zaman sevmedi fakat Hayley hiç bir neden yokken Klaus'un yanında durdu ve destekledi bence bu yüzden kesinlikle #KLAYLEY

kesin bişe söyleniyor mu

Yakışır

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Arkadaşlar yeni haberlere göre, kesinlikle Hope okul için Alaric ve Caroline nın okuluna gidecek yani büyük ihtimal Klaroline olacak. Ayrıca Caroline nın Klaus dan uzak durma nedeni hem Tyler ile çıkıyor olması (Ne kadar Tyler ı sevmesem de sadık kalması güzel bir şeydi.) hem de Klaus'un arkadaşlarına zarar vermesiydi. Zaten beşinci sezonda da Klaus'a gitmesi karşılığında hislerini açtı. Eğer Klaus ile yakınlaştığı anda Tyler dan bir anda vazgeçip Klaus ile olsaydı eminim çoğunuz kıza demediğini bırakmazdınız. Klaroline olsun elbet istiyorum ama ikisininde hayatında kimse olmadan karşılaşmalılar. Stefan ve Cami öldüğüne göre birlikte olmamaları gerektiren sebep kalmamıştır :)

İkizler ve Hope'un yollarının kesişeceğini hep düşünüyorum bu şekilde Klaroline olur umarım. Caroline Klaus'u en sevilmesi zor zamanda sevdi üstelik Camille gibi değiştirmeye çalışmadan. Klaus işe her zaman yanında oldu haberlerini aldı okul açtığında bile hediye gönderdi. En sevdiğim çiftlerdendir.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ayrıca Herkes Klaus un değişebileceğini düşünürken Caroline beşinci sezonda Tyler'a; 'Klaus un içinde iyilik görmüştüm demişti.' Yani Caroline a göre Klaus'un değişmesine gerek yok sadece içinde ki iyiliği ortaya çıkarılacağına inanıyor. Tek böyle düşünen Caroline dı. Klaroline farkı :)

ULAN KLAUS REİS HADİ YİNE İYİSİNN

TVD bittiğinden beri Caroline'ın gelmesini bekliyorum, yaşasınn

konuya açıklık getireyim; Julie Plec, Carina, Candice Accola gibi isimlerin çoğu bundan 2-3 ay öncesine kadar Klaroline'ı tabiri caizse alenen gömüyordu. birden bire hepsinin 180 derece dönmesinin başka bir açıklaması olamaz. ki en son Joseph Morgan bir panelde KC hakkında umut verici şeyler söylediğinde, 7x14 geçişi yapılmıştı. Julie geçtiğimiz günlerde Hope'un, Caroline ve Alaric'in okuluna gideceğini bir röporajında ağzından kaçırdı ve aynı röportajda, yine Klaus ve Caroline'ı başından beri TO için planladığını sadece bunu yapmak için tüm yetkilerin eline geçmesini beklediğini söyledi. -Micheal Narducci'nin, Klaroline'a antilik yapan tek senaristin diziden ayrılmasını kast ettiğini düşünüyorum.- ki bu konuyla ilgili Joseph Morgan, Candice Accola ve kanalla konuşulmuş. son zamanlarda Joseph ve Candice sürekli Klaroline'ı yücelten şeyler söylüyor ve Pedowitz *CW kanalının sahibi* en başından beri KC'ye sıcak baktığını söylüyordu. Stefan ve Cami'de öldüğüne göre, önlerinde hiçbir engel kalmadı ve çocuklarıyla birlikte onlar için bir yol açtılar. özellikle mektup sayesinde. yani %90 Caroline 5.sezonda TO'ya geçecek. Klayley için de neredeyse hiç umut yok. yıllar sonra istediğimize kavuşuyoruz.

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık