"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

The Originals tartışma forumu

yeni konu aç melez bebek

doğacak melez bebek doğamaz ki. vampir olduğu için büyüyememesi lazım??

düşündürücü

Neredeyse her izleyicinin takıldığı bir konu. 3. sezonda baya büyücek diyorlar. O zaman yanıtını verirler herhalde... :)

Tamamen mantık hatasından ibaret,büyüyecek ama akıllarda ''vampir olduğu için büyüyememesi lazımdı?'' sorusu kalacak.

belki hope kalmak istediği bir yaşta atıyorum babasının veya annesinin kanını falan içip tam vampir olur ama bilmiyorum salladım

ya bence o konuyu zaten ayrı olarak ele alırlar

Bazı yerlerde kurtadam yönü bazı yerlerdeyse vampir yönü baskın

Bir insanın vampir olabilmesi için ölmesi lazım, vampirlerin hiç değişmemesinin sebebi yani sürekli aynı kalmalarının ve büyümemelerinin sebebi ölü olmaları. Yani 25 yaşında ölürsen bedenin 25 yaşında kalır. Fakat bebek ölü değil, yani büyüyebilir. Asıl sorun yaşlanacak mı? Yani 90 yaşına geldiğinde 90 yaşındaki bir nene gibi mi olacak yoksa büyümesi duracak mı?

bende stupefy ye katılıyorum ve bebek daha vampir değil diye düşünüyorum çünkü vampir olarak doğamazsın diye düşünüyorum

Bence çocuk vampir değil çünkü vampirler doğamaz ve üreyemezler yani kurt adam

Bence Hope şuan insan ve cadı ama eğer Hope ölürse vampir olur birini öldürürse kurt adam melez falan olur ama eğer hope bebekken ölürse ne olur benim de hiçbir fikrim yok ama hope u bebekken öldüreceklerini düşünmüyorum ama başta da dediğim gibi "bence"

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık