"dünyada görmek istediğin değişimin parçası ol." -prison break

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Ne zaman başlayacak?

yeni konu aç Ne zaman başlayacak?

Arkadaşlar yeni sezon ne zaman başlayacak kesin bilgisi olan var mı?

ocak 2017

ocak N E D İ R

Tvd yarım sezon sürecek tvd bitince TO baslayacak Tvd %100 final ama TO nun final olup olmayacagı belli degil.

TO final yapmayacak gibi söylemler de en az diğer seçenek kadar çok fazla bulunuyor forumlarda. bekleyip göreceğiz ama umarım final yapmaz

Final yapmaz sanırım daha cok erken TVD final yapması normal ama TO finali cok erken daha en heycanlı yerlerine geliyor dizi final yapmazlar sanırım inş yapmazlar

Bence yapar çünkü TVD'nin yan dizisi ana dizi bitince neden yan dizi devam etsin?

@bigjetplane yav ne alakası var ana dizi bitiyo diye saçma yani to nereye tvd nereye ŞUANKİ konu olarak bilmem ne olrak alakaları bile yok tvd biterse bitsin sorun olmaz the originals'ın daha final yapcağı belli değil ki yapmacayak gibi gözüküyo

Kurgusal bazda baktığınızda teknik olarak ana kurgu The Originals'tır. The Vampire Diaries değil aslında. Ocak 2017'de başlıyor. Yarım sezon süreceğine dair bir şey okumadım. Veda Sezonunun Veda fragmanında sizlere 8 sene boyunca her yıl 22 bölüm sunduk bu yıl son kez 22 bölüm sunacağız gibi bir şey söyleniyordu.

Tam sezon TVD diye biliyorum. Ayrıca aslında bencede ana kurgu Originals

mart 2017 ye ertelendi diye biliyorum

konuya abone kullanıcılar 15

Yukarı Çık