"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

The Originals tartışma forumu

yeni konu aç originals - tvd

originalsi izledim şimdiye kadar olan bütün bölümlerini sizce vampire diariesi de izlemem gerekir mi çok şey kaçırırmıyım izlemezsem ?

bence ilk the vampire diaries i izleseydin daha çok anlardın sonuçta kökenler ilk orada görünüyo başlarına orada bir sürü şey geliyo. ister izle ister izleme sonuçta ilk the originals i izlemişsin. Ama bence the vampire diaries de çok güzel bir dizi

tvd sekiz sezon ve kökenler tüm sezonlarda yok. hatırladığım kadarıyla ikinci sezonun sonunda gelip dördüncü sezonun sonunda gidiyolardı. bence ilk the originals'i izlemen güzel olmuş çünkü tvd izleyip to'ya başlayınca insan önyargılı yaklaşıyor.
bana kalırsa tvd izlemeden de rahatça anlaşılabilir ama yinede izlemek istersen dediğim gibi; 2. sezon ve 5. sezon arasını izleyebilirsin.

Vampir günlüklerinde de kökenler geçiyor hatta 1-2 sezon ana konu onlar olmuştu ondan bence izleyebilirsin

The Vampire Diaries'te 2. 3. ve 4.sezonda kökenler var en çok da 3.sezonda olmak üzere onun haricinde kısa bir süre bir bölüm falan geliyorlar
Vaktin varsa izle ama zamanın yoksa çok da gerek yok

Bence zamanın varsa canın sıkılıyorsa izle tvd yi ama illa to izledin diye tvd ye başlamana gerek yok

Klaus'un kendi gibi melezleri yapabilmesinin bir yolu anlatılmıştı TVD de gerekli olan malzemelerden biri doppelgänger dı, boş zamanın coksa izle bence

Klaus'un daha acımasız halleri bize kendini sevdirdiği halleri tvd'de aslında ama hikaye bakımından çok çok önemli bir şey yok izlemesen de olur. Vaktim var diyorsan izle tvd güzel bir dizi :)

Mikael'ın,Kol'un,Finn'in,Esther'in ilk öldürülüşü,Klaus'un kurt yanını aktive etmesi falan da var TVD'de boş vaktin varsa izle bence

tvd izlemedim ben 4-5 bölüm izledim ergen dizisi dayanamadım the originals daha iyi.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık