"bazı insanlar doğru ailede doğacak kadar şanslılar. diğerleri kendi kaderlerini çizmek durumunda." -game of thrones

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > tvd' yi izlemedim ama...

yeni konu aç tvd' yi izlemedim ama...

tvd yi izlemeden önce bunu izlesem birşey kaybeder miyim?

İzlesen daha iyi olur, orada da kökenlerin önceki maceraları falan var yorumlarda da denk gelebilirsin bu arada. Ama izlemesen de olur

Bence TVD'yi özlemeden TO'ya kesinlikle başlama. The Originals'in başlangıcı tamamen The Vampire Diaries dizisine dayanıyor. Kökenlerin hayat hikayelerinin çoğunluğu oraya bağlı ve eğer TVD'yi izlemezsen TO'da anlamadığın/kaçırdığın noktalar olur. Zaten iki dizi birbirine bağlı ve çoğunlukla geçişler oluyor

TVD izlemeden sakın başlama kardeşim olaya biraz yabancı kalırsın çünkü TO nun başlangıcı TVD ye dayanıyor ordaki olayları anla ki ondan sonra başla

Daha öncede dediğim gibi tvd kökenlerin ilk görüldüğü dizidir yani bu köken vampirler falan ilk orda çıkıyor spoiler vermek istemiyorum o yüzden fazla detay vermicem ama kesinlikle önce tvd yi izlemelisin sonra bunu izle ikisi birbirine bağlı ve ikiside harika dizilerdir.(iki diziyide baştan sona defalrca kez bitirdim halaa sıkılmadan izliyorum)

TVD ile TO Arasındaki karakterlerin karakteristik özellikleri bile farklılık gösteriyor ama TVD İzlemeden TO yu anlayabilirsin ama kacırdıgını bazı espiriler ve olayların baslangıcı olacak Tyler ve Elijah ile atısmaları gibi veya kızın nasıl oldugu gibi ama yinede alglaya bilirsin sıkıntı yok eger izleyeceksen tvd 2x18 de geliyordı sanırım öyle hatırlıyorum 4x20 gidiyorlar 4x20 zten TO Tanıtımı Sonradan 4x21 5x1 5x11 gibi ara ara gözukuyorlar taa ki 7 sezona kadar unutmamısım valla zehir gibi hazıfaya sahibim kahretsin .s.s.

valla tvd 8 sezon ama sadece 3. ve 4. sezonunda kökenler var diye hatırlıyorum ben 5. sezona gelince baktım kökenler yok buna da başladım ve kaçırdığım bir yer kalmadı yani tüm diziyi bitirip başlamanı gerektirecek durum yok

@beholdtheking 2.sezon 16 18.bölüm gibi bir bölümde cıkıyorlar taaki 4x20 TO Tanıtımına kadar ama rebekah 5x1 de gözukuyor 5x11 ise meshur care ile klaus sahnesi oluyor ondan sonra 7 sezonda birdaha gözukuyorlar

maşallah sen tüm sahneleri ezberlemişsin ben yedinci sezon olduklarını bilmiyordum benide bilgilendirdin teşekkürler ama ben bak oraları izlemeden bile the originals'i rahatlıkla anladım ve tvd 2x18 ila 2x22 arasını izledikten hemen sonra başladım
yani arkadaşa demek istiyorumki tvd'ın hepsini izlemeden buraya başlayabilir

Benim düşüncem -Kökenler nereye ben oraya- Açıkçası TVD den gittikleri an bıraktım. Tekrar başladığımda ise TVD nin batmış olduğunu gördüm. Neyse alakasız kdşgoh

TVD ilk 3 sezonunu bitir sonra originals geç belli bir kopukluk yaşamazsın az çok anlamış olursun

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık