"sorsan ikimizde maviydik ama birimiz deniz, birimiz gökyüzü. anlatabildim mi?" -dexter

The Originals tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Originals > Yeni Dizi LEGACIES

yeni konu aç Yeni Dizi LEGACIES

25 ekimde başlayacak bu konunun hayatımdan çıkmasını istemediğimden Legacies'i de izlerim. Klaus kadroda zaten ama çok fazla görüneceğini sanmıyorum. Fragmanını izledimde olayı böyle ergenlerin güçlerini kullanması ve sorunlar yaşamasına bağlamışlar birde işte klasik aşk olayları hikayede bad boy var. Bir de hope'un gönlü onda. Ben kesin izlicem çünkü mikealsonları hayatımdan çıkaramam ama şunu da söylemek isterim ki bu dizi başladığı zaman 'ergen dizisi' 'ayy bu ne' 'TVD ve TO dan sonra bunu mu izlicez' diyenler olacaktır. Şahsen benimde iki efsane diziden sonra başrollerin yaşlarının düşmesi pek hoşuma gitmedi, ayrıca Hope'un etrafında dönecek bir diziyi izleme fikrine ısınamadım ama yapacak bir şey yok. Fragmanını izleyebilirsiniz. En baştaki kısım çok hoşuma gitti.

FRAGMAN LİNKİ:
https://www.imdb.com/videoplayer/vi2932325145?playlistId=tt8103070&ref_=tt_ov_vi

ben baktım, üzülerek söylüyorum ki ergen dizisi. oyuncuların yaş ortalaması yerlerde, konu olarak da pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ergen kardeşlerimizin aşk meşkiyle süslü bezeli kanser sahneler olur büyük ihtimalle. ben bu dizideki hope'a zor tahamül ediyorum bir de tamamen onun yaşıtlarıyla dolu bir diziyi izlemeye maalesef dayanamam. the originals bitince benim de bu serüvendeki rolüm sona eriyor. güzel bir hatıra olarak kalacaklar.

Genel olarak fragmanı sevdim ama başı duygulandırdı tvd'nin ilk çıktığı zamanları hatırladım bence yeni bir diziyle devam etmeleri güzel olmuş çok uzun süren dizilerde konuda tıkanma yaşayıp izleyiciyi sıkabiliyorlar onun yerine hikayeye başka bir açıdan devam etmek daha güzel geliyor bana ve eğer olayları sürükleyici işleyip ergen aşk filmi gibi yapmak yerine diğer iki dizideki gibi her karakterin doğaüstü güçlerinin yanında kişilikleriyle de kendilerine has güçlü auralarını izleyiciye geçirebilirseler güzel olabilir

Legacies'i izlemem diye düşünüyorum ama büyük ihtimalle merakıma yenik düşüp izlerim ama hiç umutlu değilim diziden. Hope'nun büyük hali zaten çok sinirimi bozuyor ve ikizleri de sevemedim. Caroline, Alaric, Jeremy ve Matt var diye duymuştum onlar için izlerim büyük ihtimalle. Klaus ve Elijah ölmeseydi keşke ama umarım flashback gösterirler. Bu arada Elena ve Damon'ın çocuğu da dizide olacak diye yazılar okudum doğru mu bilmiyorum

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık