"ancak IQ’nuz benden daha yüksekse ne düşündüğünüzle ilgilenirim." -fringe

The Punisher tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Punisher > Punisher'ın diğer dizilerle olan bağlantısı?

yeni konu aç Punisher'ın diğer dizilerle olan bağlantısı?

Arkadaşlar daredevil'ın o muhteşem 2 sezonunu izledim ama ondan sonra gelen jessica,luke,iron fist ve the defenders dizilerini izlemedim fakat Punisher'ı izlemeyi çok istiyorum bi bağlantısı var mıdır bu diğer saydığım dizilerle punisher'ın önce diğerlerini izlememe gerek var mıdır ?

Defenders şöyle küçücük bağlantısı var. Karen Page bazı hareketlerin sebebi bence daha çok çıkıyor. Onun dışında bağlantı yok.

gerek yok o çöp dizileri izlemene direkt başla buna

Gerek yok geç o dizileri. Daredevil'ın 2.sezonu izlemişsin o yeter.

Daredevıl 2. sezonda yer aldı sadece ama izlemene gerek yok

The defenders izlemen gerekir genede the hand ile mücadeleyi ilerletiyorlar orda.

Daredevil I izlemissen sıkıntı degil, anlarsin zaten digerleri bos dizi Defenders haric bence ama anlarsin baglantili sayilmazlar

punisher daha çok kendi hikayesine bağlı gitmiş bir film zaten diğer defenders üyelerinin filmleride kendi hikayelerine göre gidiyor hand ile ortak kavgaları filan var diye birleştiler işte Allaha şükür ninja minja görmüyoruz punisher dizisinde :D bir yerden claire çıksa bide izlemeyi bırakırdım herhalde. Karakteri tanıtmaya yönelik bir film işte daredevilin 2. sezonunda intikamını almış bir frank castle vardı burda da yarım kalmış bazı işleri hikayesninin farklı yöne gidişini izliyoruz.Kısacası izlemene gerek yok diğerlerini :D

diğer dizileri de bu diziyi de izlemeden önce bi çizgi romanına göz gezdir. Iron fist ve jessica karakterleri çok güzel yansıtılmış dizilerde ama bizim millete tüm dizi ve filmler Batman kara şövalye tadında olsun. olsun olsun da o zaman yeni karakter yaratmanın anlamı ne? elbetteki bazı karakterler çok iyi bazı karakterler gri olacak.

İron fist bi tık idare eder defendersi anlamak adına luke cage ve jessica izleme gerek yok

zaten punisher için hiçbirini izlemesende olur daredevil hariç

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık