“kirpileri seviyorum. tanrının güçlü bir espri anlayışı olduğunu gösteriyorlar." -fringe

The Purge tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Purge > Filmine göre yorumluyoruz

yeni konu aç Filmine göre yorumluyoruz

İlk başlığı ben açayım dedim. Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Burada hep birlikte bölüm değerlendirmesi yapalım, herkes fikrini yazsın ki diziye yeni başlayacak olanlara fikir olur.
Yorumlarını paylaşan herkese teşekkürler, diziye yeni başlayacaklara da iyi seyirler...

Güzel gidiyor şuanlık

arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için ingilizce altyazılı dizi arıyorum...önerileriniz nelerdir..

Ben en çok serinin ikinci filmini beğenmiştim, ilk film ise biraz basit kalıyordu bu benim görüşüm tabii. O yüzden kendimce mukayese edersem pilot bölümünü serinin birinci filmiyle aynı kefeye koyabilirim. Yine de özellikle sonlara doğru gayet güzel bir bölümdü. The Purge'nin konusunu kendi kategorisinde fazlasıyla özgün ve güzel buluyorum, bu yüzden işlenişi vasat olsa dahi -ki değil- yine de her türlü kendisini izlettiriyor. İlerleyen sezon ve bölümlerde daha da etkileyici sahneler göreceğimizi düşünüyorum, yeter ki sırf çekmiş olmak için bölüm çekmesinler. Son sezonlara doğru kabak tadı veren ve izleyiciyi sıkan o kadar çok dizi var ki...

Çok aşırı heyecanlandırmasa da ne tür entrikalar farklılıklar göreceğiz merk etmiyorum değil.Umarım aptal aptal ilişkilerle karşılaşmayız.

bende ilk filmini çok beğenmiştim ama sonra filmin ortak noktalardan uzaklaşmaya başladı özellikle son filmi vasat gibiydi ilk filmdeki duyguyu vermedi ama dizi şuanlık güzel ilerliyor.

İlk filmde gerilim, ikincisi ve üçüncüsünde aksiyon vardı. Dizide rastladığım en büyük hata, arınmacıların sokakta net görülen sivillere saldırmamasıydı. Dizide öyle değil. Ama yine de iyi gidiyor diyebilirim.

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık