"başkalarının düşüncelerini dinlemekten kalbinin sesini duyamıyorsun." -supernatural

The Shannara Chronicles tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Shannara Chronicles > DİZİ HANGİ KİTABA GÖRE GİDİLİYO ?

yeni konu aç DİZİ HANGİ KİTABA GÖRE GİDİLİYO ?

-DİZİ HANGİ KİTABA GÖRE GİDİLİYO ?

İncil e göre gidiliyo kardeşim

hayır incil değil tevrata göre
tevrat yaratılış 1 i okursan anlarsın zaten

Hayır kurana göre gidiliyor

ilk sezon shannara'nın elf taşları adlı kitaptı ama diğer sezonları bilmiyorum. Gerçi her kitapta baş karakter farklı ama dizide baş rolü değiştiremeyeceklerine göre ne yaparlar bilmiyorum.

dizi shannaranin kılıcı adında bir seriyle baslayan terry brooks un kitaplarına gore devam ediyor kitapları türkiyede bulmak biraz zor yani büyük şehirlerin bile D&R gibi Ada kitap evi gibi kitap evlerinin yalnız büyük mağazalarında bulabilirsiniz ancak ben shannaranın kılıcı olarak baslayan ilk seriyi internetten rahat bir şekilde e kitap olarak buldum ve okudum( ilk seri bu arada will in babasın dünyayı kurtarış hikayesini ele aliyor yani shea nin 3 kitaptan olusuyor) ben cok begendim diyebilirim ilk seriyi ve kitaplar shannaranın elf taslari ile devam ediyor o seriyide kesinlikle okumak istiyoru, genel anlamda egerki bütün bir seriyi okumak isterseniz ki bence türkiyede tam seriye ulaşmak imkansız, toplam seride orjinalinde 26 kitaptan oluşuyor, ancak kısaltılmış toparlanmıs halde tarih sırasına gore bu seriyi okuduğunuzda bütün hikayeyi öğreniyorsunuz --The Sword of Shannara (1977) The Elfstones of Shannara (1982) The Wishsong of Shannara (1985) Heritage of Shannara The Scions of Shannara (1990) The Druid of Shannara (1991) The Elf Queen of Shannara (1992) The Talismans of Shannara (1993)-- saygılarımla iyi seyirler

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık