"geleceğim nasıl olacak bilmiyorum ama şunu biliyorum ki seninle birlikte olacak." -the o.c.

The Shannara Chronicles tartışma forumu

yeni konu aç Dizi nasıl sizce ?

Şahsen ben beğendim sizin de görüşlerinizi merak ettim.

Dizi zaten bir romandan uyarlama ve romanın yazarının da sette bulunduğunu okudum , doğru mudur onu bilemem ama dizinin güzel olduğunu düşünüyorum. Çoğu uyarlama genelde tutulan diziler oluyor bunu da dip not olarak ekliyim :)

Şöyle söylim bir yorumumda da belirttiğim gibi bu diziyi izledikçe oyunu gözümde canlanıyor ve keyif alarak görev yapıyorum. Bu trazd bir şey çok nadir olur ve şu ana kadar 1 tane dizide bunu yaşadım ki o efsaneyi sizinle paylaşmayacağım ve oyununu kendim yapacağım :D

Şuan ki duruma bakarak söyleyebilirim dizi kaliteli. başdan salma bir dizi değil. merak ettiğim bir kac konu ilerleyen bölümlerde sıkıcı geciştirme bolumler olacak mı? yoksa tam kıvamındamı sonlandıracaklar.

Bence gayet iyi bir dizi.Su sıralarda yeni yapımlardan beni saran tek dizidir kendisi.

Bayadır Bekliodum Bu Diziyi ve tahmin ettiğim gibi efsanevi bir dizi

umudum zoo gibi duraklama dönemine erken girmemesi yönünde, monotonlaşırsa biter dizi.

Benim şahsen çok hoşuma gitti , reddeden kişileri görmezden gelip izlemeni tavsiye ederim .

Ve İlk defa bukadar güzel efektlere sahip bir yabancı dizi görüyorum :D

prenses ve will çok fazla ergen havası veriyo bence karakterlerin gelişmiş olması lazımdı biraz daha ama onun dışında beğendim, film tadında güzel bir dizi

Açıkçası ben beğendim.

konuya abone kullanıcılar 12

Yukarı Çık