"korkma ben yanındayım diyen biri olmalı hayatınızda." -skins

The Umbrella Academy tartışma forumu

yeni konu aç 2. Sezon

Merhaba. 2. sezon onaylandı mı ve onaylandıysa tarih bilgisi var mı?

Yuh lan. Hele bi dur yayınlanmasının üzerinden bir gün geçsin Netflix bi istatistiklerine baksın. Hem ne ara izledin ne ara bitirdin yahu?

Zaten tam bitirmedim ama bitirmek üzereyim hızlı akıyor. Bazı dizilerde olduğu gibi ileriki sezonlar da belki onaylanmıştır, 2 sezon birden onay almış olabilir diye dedim.

Bir süre sonra açıklanır amk bekle biraz

Küfür karışana kadar fena bir konuşma değildi... Bu arada, dizinin ikinci sezon onayı alıp almadığı henüz belli değil. Eminim açıklanınca buraya yazacak biri olacaktır. Er ya da geç yazılacaktı zaten. ¯_(ツ)_/¯

Aynen, katılıyorum.

Gençler rahat olun. 1 sezon vanya, 1 sezon bunlarla aynı zamanda doğan diğerlerinden, 1 sezon insanlara karşı savaşan ve insanları koruyan süperlerden, 1 sezon da final toplam 5 sezon olur.

sonundan dolayı ben en fazla 2 sezon olacağını düşünüyorum , ee tabii her yerde afişlerini reklamlarını vs gördüğümüze göre de kesinlikle 2. sezon olacaktır :)

Bu sona ve tepkilere bakılacak olursa 2.sezon gelecektir.

Bence de 2.sezon gelecektir zaten ucu açık bir sürü soru var 1. sezonun sonunda , en azından cevaplanmalı onlar. İngilizceniz de biraz varsa çizgi romanlarını da tavsiye ederim dizi gibi değil ama birkaç farklılık dışında hikaye örgüsü ve replikler neredeyse aynı. :)

2. sezon geliyor. 5 numara açıkladı

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık