"bir şey gerçek olmak için fazla iyiyse, o şey yalandır." -agents of shield

The Umbrella Academy tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Umbrella Academy > İkinci sezonda neler olabilir? (SPOILER)

yeni konu aç İkinci sezonda neler olabilir? (SPOILER)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ellerinden her geleni yapsalarda kıyameti durduramadılar.. Geçmişi değiştirmeye karar vererek geçmişe gittiler. Son sahnede hepsininde tekrardan çocuğa dönüşmesi acaba hepsi 58 yaşında olan ama 13 yaşındaki çocuğun bedeninde olan Beş gibi mi olacak sorusunu akla getiriyor. Zamanda çok kişiyle sıçradıklarından yanlış zamana gidebilirler mi? Böyle bir şeyin olma olasılığı da var.

Ben'in ölümünü, Reggie'nin karısıyla konuştuktan sonra kavanozdan dışarıya saldığı sarı özleri (Çocukların özel güçlere sahip olma sebebi bu özler olabilir mi?) ve o sahnedeki roketleri (bu roketler önemli mi önemsiz mi kararsız kaldım), Reggie'nin karısını (Neden ölüyor? Ne hastalığına kapılmış?) ve son olarak da Beş'in onca yıl kıyametten sonra yaşadığı olayları ikinci sezonda anlatabilirler diye düşünüyorum.

Sizin düşünceleriniz neler? İkinci sezonda ne işlenebilir? (Kıyameti durdurmak dışında...)

ben ölmeden önceki zamana döneceklerini, dolayısıyla ben'in de hayatta olacağını düşünüyorum. sonuçta babalarının kıyameti nasıl öngördüğünü bir şekilde öğrenmeleri lazım durdurabilmek için.
ikinci sezonda reggie ve karısını değil, çocukların evi terk ettikten sonra neler yaptığını, sahip oldukları güçlerin detaylarını anlatması gerekiyor mantıklı bir senaryo düzlemi olması açısından. fakat bunun tam tersine reggie ve karısını anlatarak geçireceğini düşünüyorum. çünkü netflix nedense her şeyden parça parça anlatan ama bir şeyi tam olarak anlatmayan dizilere bayılıyor, anlam veremediğim bir şekilde. her işi yaparım diyen ama hiçbir işin ustası olmayan vasıfsız eleman gibi. izlediğim bütün netflix dizileri bu şekilde nedense.

Büyük ihtimal küçük hallerini izleyeceğiz ve Anya karakterinin değişimi üstüne duracaklar. Merak ettiğim Allison sesini geri kazanacak mı?

Sizce Sir Reginald Hargreeves ölümsüz gibi bir şey mi (intihar etti evet ama eşiyle olan zamanlar net 100 yıl öncesi falandı) yoksa bir şekilde zamanda mı yolculuk ediyor ?

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık