"+sevgili tanrım, bütün bunların parasını biz ödedik, hiçbir şey için teşekkürler!" -homer simpson

The Vampire Diaries tartışma forumu

yeni konu aç 7 SeZon

sanırım 7 sezonda 7 yıl ilerleyip başlayacaklarmış birde TO da oldugu gibi gay ler olacakmış bu konuda ne düşünüyorsunuz elena gidince dizi ne kadar ilerleyebilir TO ne kadar iki kardeş üzerinden ilerlesede rebecca ve freya katkısı oluyordu TVD de carolıne hiç bir zaman baş rol olacak kadar iyi degildi carolıne hayley gibi dizide çok etkisi yok bana göre bu sezon final olsa hiç şaşırmam artık ilk 3 sezonda oldugu gibi olmuyor diziye olan saygımdan izleyim bitsin havasındayım

Ben 3. sezonun son bölümünü izleyeceğim şimdi daha size göre gerideyim ama sana katılıyorum (y)

ben 7 yıl ilerletmelerini saçma buluyorum 2 yılda bir sürü olay yaşandı 7 yılda daha çok olay yaşanmalıdır yani

Olay Türk dizilerine döndü resmen. 4. sezon final sezonu olmalıydı bence. Daha sonra çok saçmaladılar hadi öyle böyle 5'te izlendi ama 6,7 olmamalıydı

bence elena geri gelecek bence öyle yani ayrıca bu dizi bitmesin ya

nasıl öğreniyosunuz bunları yaaa

bitmesini istemiyorum şahsen ben ve sizin düşüncenize de saygı duyuyorum tabi ama bence caroline da gayet güzel oynuyor ayrıc o başrol olmaz zaten çünkü elena başrol değildi elena caroline bonnie damon stefan matt tyler onlar bi bütün bence elena sız da gayet iyi ilerletirler ama elena olursa daha iyi olur tabii

Sanırım Elena 7.Sezonun sezon finalinde gelecekmiş biyerde okumuştum. Ayrıca dizi bencede bitmemeli yani bence bitmesin.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık