"eğer iki yüzlü olacaksan en azından birini sevimli yap." -marilyn monroe

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Arkadaşlar tvd gibi vampirli ama kan ve vahşetin daha çok oldugu diziler

yeni konu aç Arkadaşlar tvd gibi vampirli ama kan ve vahşetin daha çok oldugu diziler

TVD'nin 2.sezon 4. bölümündeyim bana ilk başlarda kan var vs demişlerdi ve bende oyle geldim fakat kan ve vahset falan hiçbişey yok bana daha çok vahsi dizler lazım kalp sokulsun falan ilerde düzeliyormu eğer düzelmiyorsa tvd gibi ama daha çok kan parçalm sahnesi bulunan dizi onerebilirmisiniz

the originalsı biliyorsundur diye düşünüyorum, onun haricinde bi ara hemllock grove diye bir dizi izliyodum senin istediğin tarzda ama sıkıcı geldi bana bi bak istersen yinede

True blood var ve vampir dizilerinin efsosudur. Bi kız var kız telepat aslında daha ıvır zıvır şeyleri var ama spoliera giricek.+18 sahneleri çok ama izlemelisin cok mükkemmel

He o kız vampirlerin düşüncelerini okuyamadıgı için bir vampire aşık oluyor bayagı farklı bu diziden ama harikiadır

He birde düzeliyor tvd eskı sezonlara göre daha güzel oldu devam etmelisin

hemlock grove da var ama dürüst olmak gerekirse true blood ve hemlock grove da da tvd ve the original tadı yok

Buda iyi güzelde ben biraz korku gerilim tarzı severim bunada arkadaşlar korkunc diye baslattı ilerde düzeliyor diye 2sezonuda geçtim hala düzelmedi bi soruyum dedim sizi dinleyim arkadaşlar 2.sezonuda bitirip yine heyecan başlamazsa artık dediklerinize geçerim ypacak bişi yok.20den fazla bolum izledim bırakmayada gönlüm el vermiyor

The Orginalsda buna benziyo gibi biraz fragman falan baktımda

dexter var 3 bölüm filan izledim yeni başladım adam sabahları normal akşamları katilleri öldüren bi katil dsfjkggduvjkuf

Ya vampirli korkunc dizi bulamassın ama her türlü doğaüstü yaratıkların oldugu ve benım biraz ürktüğüm SUPERNATURAL var onuda tavsıye ederım

Ve izlediğim en cok kanlı dizi bu ve the orıgınals

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık