"anderson, yüksek sesle konuşma. bütün sokağın iq'sunu düşürüyorsun." -sherlock

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > bırak mı/devam mı?

yeni konu aç bırak mı/devam mı?

diziyi 2.sezonda bıraktım devam etsem mi etmesemmi

Devam et bence. İlk sezonu ben çok zor bitirdim, ikinci sezondan sonra sarmaya başladı. Yani diğer bölümler ilk bölümlere göre güzel. Eğer doğaüstü olayları seviyorsan sonradan sarıyor zaten.

2.sezonda zaten kökenler geliyor ve 4.sezona kadar onların rüzgarı esiyor bende henüz 5.sezondayım ama ilk zamanlar bırakmak istemiştim ta ki kökenler gelene kadar :D Devam etmelisin

Kesinlikle devam et çünkü sana çok fazla duyguyu aynı anda katacak bir dizi. Aşkı, en önemlisi aileyi ve arkadaşlık bağlarını. Dizi çok inişli çıkışlı ve hiçbir zaman ne olacağı belli olmuyor. Soluk kesen bir aşk hikayesi var dizinin içinde ve eğer romantizm ve fantastik bir yapımı bir arada izlemek istiyorsan sakın yolundan şaşma derim ama 6.sezonda başrol oyuncusu ayrıldığı için dizi biraz dengesinden sapıyor bu yüzden kendi kararın ama ben "devam et" derim! :')

Ben, 2014 senesinde, yani 5. sezonun ortalarında bırakmıştım. Ortalama üç sene sonra kaldığım yerden devam etmeye başladım. Sıkıldıysan ara ver, ara vermek diziden tekrar zevk almanı sağlayacak.

et bence en güzel sezonlarındaa bırakma

devam 5 i,nci sezona kadar zaten bağlanırsın sonra devam edip etmeyeceğine karar ver

Devam et bence çok güzel ilerliyor ama Elena acayip sıkıyor insanı

Raksha Bandhan, ya da sadece Uğurunuzu Raksha Bandhan uğurlu kutlamanız kardeşin / kardeş gönderebileceği tatlı mesajlarının bir Hindu dini ve laik festival.A topluluğudur.
<a href= "http://www.dooiitt.com/category/raksha-bandhan/ ">Rakshabandhan Alıntılar </a>

Hindistan zengin mirası ve kültürel inançlar için dünya çapında bilinir. elde zenginliği ve tatlılık için ülkenin bu gerçekleştirilmesi açısından etkili bir rol oynadığı çeşitli kişilere haraç öder. Tüm bu özel insanlar ve onların önemli katkılar ezberlemek milletin üzerinde kutlanan birçok özel günler vardır ..
Bağımsızlık Günü<a href="http://www.dooiitt.com/category/indian-festivals/independence-day/ "> ziyaret ediniz Alıntılar </a>

bence devam edebilirsin ekşınlı sahneler ve sana katacağı daha çok şey var :) HELE KÖKEN AİLESİ *kalp* ama son iki sezonda cıvıttılar

konuya abone kullanıcılar 13

Yukarı Çık