"Geçmişi ne kadar derine gömdüğün önemli değildir. Geri gelir." - Frank Underwood

The Vampire Diaries tartışma forumu

yeni konu aç ÇOK UZATTILAR VS

KARDEŞİM SENİ TUTAN YOK ŞU HER BÖLÜM SONUNDA YOK ÇOK UZADI YOK ARTIK ŞU GİTSİN ŞU GELSİN DİYİP DURUYORSUNUZ ŞUAN Kİ OLAY BİTSE BAŞKA BİR OLAY ÇIKACAK ÇIKMAK ZORUNDA DİZİ BÜYÜK İHTİMAL FİNAL YAPACAK ZATEN FİNALE KADAR DA BİRŞEYLER İŞLEMEK ZORUNDA DİZİDEN BEKLENTİNİZİ ANLAYAMIYORUM OTURUP ÇAY İÇİP ALTIN GÜNÜ MÜ YAPSINLAR ???

insanlar buraya düşüncelerini yazarken ne sana ne de bir başkasına sormayacaklar. eğer kişi fikrini 'saygı çerçevesi içerisinde' belirtiyor ise gerisi seni ne ilgilendirir? isterse her bölümün altına "bıktım artık, sıkıldım, bitsin" temalı yorumlar atar. bence işine bak?

petmirovaya katılıyorum sanki onlar bıktım sıkıldım deyince tamam o zaman diziyi bitirelim diyecekler ve sizler dizisiz kalacaksınız komik insanlar özgürdür istediğini yazar bu konu çok uzadı sıkıldım vs gibi bunlar normal dizini izle bence sen :) yorumlara takılma

Dizinin uzatıldığı kesin bend eçok uzun bşr süre tvd ilk başladığım dizi diye izlemeye devam ettim ama sonunda pes ettim ve 8. sezona başlamadım bile... bir vampir dizisi ancak bu kadar uzayabilirdi. uzattıkça zaten çok da kaliteli olmayan bi prodüksüyonu iyice rezil etiller

konuya abone kullanıcılar 3

Yukarı Çık