"gerçeklik, sırf sen ona inanmayı bıraktığın için ortadan kalkmaz." -hannibal

The Vampire Diaries tartışma forumu

yeni konu aç damon ve stefan

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

damon ve stefan nolacak şimdi öldülermi öbür dünyadan gelseler ble manyakmı olacaklar karakterlerımı değişcek of aman allahım :(

ne olcak amk siktiler adamları stefan umrumda değilde
Damon a acıdım ya aq adamı utanmasalar at sikine konmuş kelebeğe dönüştürcekler

ya iyice mallaştı evet dizi harika gidiyo tamamda senarist ablamız çok mantık hatası yapıyo bi kere damon ın elinden elenayı aldılar bu kadar sakin olması saçma ric öldüğnde bile daha çok yas tuttu sarsıldı bonnie salem cadısı en en en güçlü cadılardan meclistendi hani ne oldu?? Klaus gelse hepsinin kökünü kazır neden konusu geçmiyo? ayrıca stef elenanın gerçek aşkıydı Allah aşkına sadece veda da üzüldü insan intikam ister hemen affetti annesini vs. ulan o kadar şey yaşamıssın bi üzül kır dök parçala bu sezon ne kadar iyi olsa da duygu geçişleri 0 ve hem güzel hemde saçma bi hal alıyor dizi sen herkesin karşısında tir tir titrediği ilk vampir melez klausla savaşmıssın julian ı yenemiyorsun. sen silas ı atlatmışsın qetsiah mıdır nedir geçmiş başından kafirleri atlatamıyorsun gelde sinirlenme .. Ne olursa olsun o sümüklü dediğiniz elena en azından duygu geçişlerini sağlıyodu ağlamanıza neden oluyodu.. elenanın ölümünden sonra açıkçası duygularını kapatmış damon ve stef ikilisi görmek isterdim biri deşici diğeri hayatı zindan eden varmpir .. Ayrıca en merak ettiğim konu da damon sen agustine vampiriydin koçum ne oldu psikolojik olarak yendin gücüne ne oldu kan ihtiyacına ne oldu senaristler kendi yaptıklarına bile inanmayıp unutuyorlar ya en çok bu kahrediyor insanı.. ???????????!!!!!

ya iyice mallaştı evet dizi harika gidiyo tamamda senarist ablamız çok mantık hatası yapıyo bi kere damon ın elinden elenayı aldılar bu kadar sakin olması saçma ric öldüğnde bile daha çok yas tuttu sarsıldı bonnie salem cadısı en en en güçlü cadılardan meclistendi hani ne oldu?? Klaus gelse hepsinin kökünü kazır neden konusu geçmiyo? ayrıca stef elenanın gerçek aşkıydı Allah aşkına sadece veda da üzüldü insan intikam ister hemen affetti annesini vs. ulan o kadar şey yaşamıssın bi üzül kır dök parçala bu sezon ne kadar iyi olsa da duygu geçişleri 0 ve hem güzel hemde saçma bi hal alıyor dizi sen herkesin karşısında tir tir titrediği ilk vampir melez klausla savaşmıssın julian ı yenemiyorsun. sen silas ı atlatmışsın qetsiah mıdır nedir geçmiş başından kafirleri atlatamıyorsun gelde sinirlenme .. Ne olursa olsun o sümüklü dediğiniz elena en azından duygu geçişlerini sağlıyodu ağlamanıza neden oluyodu.. elenanın ölümünden sonra açıkçası duygularını kapatmış damon ve stef ikilisi görmek isterdim biri deşici diğeri hayatı zindan eden varmpir .. Ayrıca en merak ettiğim konu da damon sen agustine vampiriydin koçum ne oldu psikolojik olarak yendin gücüne ne oldu kan ihtiyacına ne oldu senaristler kendi yaptıklarına bile inanmayıp unutuyorlar ya en çok bu kahrediyor insanı.. ???????????!!!!!

Soruna cevap olaraktan söyliyim , Elena su anlık ölemedi olarak gösteriyorlar , O yüzden demon'un duygularını yapıcak bir konumda değil , ayrıca bonnie bir zamanların en güclü salem cadısıydı çünki salem'in ölü ruhlarından yardım aldıgından dolayı gücüne güç katmıs oluyordu öteki taraf hala daha kapanmamısken bonniin babaanesi hala hayatta iken , bunun yanı sıra bonnienin normal bir cadı olarak kalmasının sebebnii söyle acıklıyım , Diğer taraf kökünden yok oldugundan dolayı ve ayrıca geçmis sezonlardan hatırladıgını üzere bonnie bir cok illegal işe karısmasından dolayı vampirlere yardım etme kurt adamlara yardım etme vs .vs salem meclisi gücünü artık bonnie ile paylaşmamaya baslamısdı . Ayrıca güzel arkdasım hepiniz su dizede izlerken klaus gelsin böyle yapsın klaus gelsin onu kessin bunu gömsün diyorsunuz ama sunu atlıyorsunuz klaus kötü olan taraf the orginalsta işler karsıık adam gelsin kendi şehirini bıraksın tvd girsin dağıttsın damon ve stefan için ? mantık bunun neresinde klaus zaten bunlarla ilk sezonlarda kapıstı ve istediğini aldı bu dizide klasu görürsek ilerleyen bölümde görücez . Fakat ne konumda görüceğimizi yönetmen belirlicek .Stefan konusuna gelirsek en basından beri seyredenler bilir ki stefanın kişiliği ki 7. sezon 8 .bölüm'de söylediği söz " Affedilmezi affetme gibi bir huyum var " gibisinden bir şey söyledi o yüzden stefanın annesini affetmesi gayet mantıklı idi . ve ayrıca damon'ın affetmemesi ise gayet mantıklı idi .Ayrıca sunuda belirtmek isterim güzel arkdasım juilianı hemen ilk öldürmeye kalktıklarında öldürselerdi dizinin mantık hatası orda olmus olurdu dizi su ana kadar gayet mantıklı gidiyor fakat siz sevgili izleyenler tam olarak geçmiş sezonları ısrarla hatırlamak istemeyip dizi cok kötü gidiyor , yok mantık hatası var , yok su , yok bu derseniz olmaz . Damonun elindende elanayı aldılar cünki kadın diziden cıktı sanki senartist kendi isteği üzerini elanaya siktir git demiş gibi kalmıs burda damon elinden elenayı aldılar diyorsun ... almayıp yerine baska elana koysalardı mantık hatası olmazmıydı bence sen mantık hatası olmayan yerleri buluyorsun mantık hatası yapıyorsun ...diziyi bastan izlemeni şiddet ile tavsiye ediyorum baska sormak istediğin herhangi bir mantık hatasıda varsa seve seve anlatabilirim .

ya çok güzel film

ilk olarak klaus gelsin kessin gibi bir şeyden bahsetmiyorum sadece onları atlatmışken bunda neden bu kadar takıldılar diyorum.. Kesinlikle dizinin devam etmesi için bi anda olamayacağının ve sonunda tabiki bizimkilerin kazanacağının farkındayım lakin daha kotayı en tepeye koyup karşımıza neden bu karakterleri çıkardıklarını kavramış değilim. diziyle hiçbir problemim yok geçmişteki gibi olsun da demiyorum ne ise o sonuna kadar da izleyeceğim.. konulara gelince öncelikle bonnie nin çok fazla kural ihlali yaptığının farkındayım evet destek alarak güçlü konumuna geliyordu yeri gelince güçleri de alınmıştı fakat bize en başta aşılanan durum onun Sadece SALEM cadısı konumunda olan gücüydü.belirli tılsımlarla daha da güçlü konumuna gelebildiği idi benim sorunum karakter analizleri ile değil dizi nasıl olsa daha çekici olabilirdi ile bu sadece benim bakış açım :) Evet elena ölmedi ve evet nina diziden ayrıldı fakat beni böyle ayırın demedi sundukları mazeret saçma sadece.. bonnie arkadaşı için canını kaç kere ortaya atan kız değilmiydi şimdi nerede ? madem steften alıntı yaptık bende damon dan bir söz söylemek istiyorum ne olursa olsun birini seçmem gerekirse seni seçerim dememişmiydi hadi tamam elena uyanır ise düşeceği durum ; bunuda kötü kararları ben veririm ama kızı kurtaran günün sonunda ben olurum değilmiydi? elena ölmedi peki sence bu kadar kolay vazgeçmesi normal mi ben mantık hataları derken bunlardan bahsediyorum karakterlerle verdikleri reaksiyonlar uyuşmuyor kendi tükürdüklerini yalıyorlar damon cadılarla görüşebilirdi yada herneyse ama başka bir yol arardı ve stefle olan sorun annesini affetmesi değil sadece bu kadar kolay yol aramaktan vazgeçip affetmesi.. şimdi nina çıktı başka nasıl kamufle edilebilirdi diyebilirsin ama 7 sezon boyunca harika senaryolar yazmışsa birşeyler bulunabilirdi yada bu konu hakkında engeller olabilirdi yani ya ben anlatmak istediklerimi tam aktaramadım yada sen yanlış anladın Mantık hatası senaryo değil karakter tepki değişimi.. yadsınamayacak bir gerçek varki nina varken duygu temposu daha yüksekti ve dizi daha solukluydu ancak malesefki suan bunu hissediyoruz ve yapıbilecek birşey yok.. 6 sezon elenanın üzerine yüklenmiş bir dizide bu açığı hissedip dile getirmekte çok normal sanırım..

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık