"ama şunu bilmeni isterim ki kendimi mutluyken düşündüğümde yanımda sen oluyorsun." -supernatural

The Vampire Diaries tartışma forumu

yeni konu aç Delena

Arkadaşlar bazen bölümleri izlerken yorumlara bakıyorum ve elenayı sevmeyenler çıkıyo ki buna sonuna kadar saygı duyarım ama delena ysa konu gerçekten çizgiyi aşmayın. Elena sız Damon, Damon sız Elena olamaz. Delena gerçekten perfect ötesi ve Damon sezon finalinde last dans sahnesinde elenaya ''Hayatımın aşkı için 60 yıl beklerim'' demişti sizce bu süre içinde bi kadınla beraber olur mu ben olmaz diye düşünüyorum fikirlerinizi söyler misinz

Damona güveniyorum:)

ninanın diziden ayrılma nedeni evlilikleri deil nina bi film de oynayacaktı o yüzden ayrıldı

Nina bir röportajda eski en yakın arkadaşım eski sevgilimle evli garip demişti nikki ve kocasıyla Nian çifti baya yakın arkadaşlardı sporlar tatiller filan yapıyorlardı bu durum adama bi koyar nina da daha fazla dayanamayacağı için büyük iht. bıraktı diziyi nikki hemen hmen her sete geliyor ve diziyi toplanıp izliyorlardı ne olursa olsun Nina yada yazık ayrıca İan ın nina hakkında söyledikleride yenilir yutulur şeyler değil.. Diziye gelicek olursak benimde sevmeyenlere saygım var ancak elena ya bye dedikten sonra dizideki düşüş su götürmez bir gerçek konular sıkıcı olmaya başladı ve duygular 0 a indirgendi eski demon ve stefan artık yok elenayı yaktı adam verdiği tepki şömine karşınında viski yudumlamak oldu konulara artık bi el atmaları gerekiyor ..

Elena diziden ayrıldığından beri dizi eski haline döndü evcilik oynanıyordu resmen ergen aşık değilde adı gibi vampir dizisi oldu

of bn elenaya cok alısmısım acayip yoklugunu hıssedıyorum o olsa keske daha güzel olrdu bn sevıyodm

bence tek sıkıntı niki reed elena geri dönmeli elena damon için çölde su gibi olmazsa olmaz

elenanın yanmasıını bir şekilde atlayıp elenanayı getirirler orda sorun yok ama elenasız tvd sanki tuzlu nutella :(

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık