"sende sessiz kalma yeteneği var. bu da seni paha biçilemez bir arkadaş kılıyor." -sherlock

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Dizi Biticek mi başlamalı mıyım ?

yeni konu aç Dizi Biticek mi başlamalı mıyım ?

Dizinin bitip bitmiyeceğinii bilmiyorum ama 2 senedir duyuyorum biticek biticek dendiğini o yüzden başlamıyordum yardımcı olurmusunz.

8 Sezon malesef bitecek.. söylediler ama ben inanmiyorum nedeni suki Elena uyanmali öyle ölu olarak keciremez hayatini,, bilmem belkide bitecek ama söyledigim gibi ben inanmiyorum. YouTube de dizinin finali oldugunu duydum...
ama gercekden bitmesini islemiyorum... su dize ver ya 7 sene bundan önce cekildi 2009...... yani son sozonu 7.:)

Veda fragmanı bile çektiler 8. sezon son sezon maalesef. Benim ilk izlediğim yabancı dizi o yüzden TVD'nin yeri bende çok ayrı. Hem fantastik hemde romantik dizilerden hoşlanıyorsan beğenirsin, izle bence.

Bayıldığım favori dizilerimden birtanesi. Mutlaka izle. Evet son sezon veda videosu çektiler izlerken oturup ağladım hatta o derece duygusaldı. Beraber 6 sene geçirdik the vampire diaries te ulan ne günlerdi be :) Keşke imkanım olsa beynimi resetleyip bir daha başlasam o derece. Diziye renk veren bir tarafıda kökenler The Originals I izleyenler bilir benden bu kadar. Çok harika bir dizi . Kaç defa rüyamda damon la sevgili olduğumu gördüm be o kadar işledi içime. içindeki karakterler için bile izlenilecek dizi diyebilirim Oyunculukları o kadar güzel ki Caroline Damon Bonnie Enzo vs. Hepsi benim için çok özeller be.

benimde ilk yabancı dizim tvd. bu dizi beni gerçek hayattan alıp başka yerlere götürüyor evet son sezonu ama bence izlemeye değer bir dizi final yapınca belki yeniden izlemeye başlayabilirim diziyi ilk bölümünde yargılama başlarda ve bazı yerlerde sıkılıyprsun ama sonraları çok heyecanlı ben normalde romantik film sevmem ama bu diziye aşığım

Kesinlıkle tavsiye ederim. Benim favori dizim. Coğu kişi sonradan bozdugunu söyluyor ama ASLA. Hiç kendini bozmadı büyğk bir DELENA fanıyım ve dizinin her sezon finalınde ağlamışlığım var. Oyunculara lafım yok zaten basta İAN olmak üzere hepsini çok severim. Kendine çok bağlıyor dizi. Büyük fanıyım <3

@Yüce Klaus Mikealson şahsen ben kökenlerin geldiği sezonu pek sevmemiştim sadece bir kaç bölüm güzeldi.Çünkü bölümler çok fazla diyalog içeriyordu pek aksiyon görememiştim ama asıl nedeni bu değil sanırım bilmiyorum beni sarmamıştı. The Originals olarak ayrı bir dizide olmaları daha güzel bence.
Yanlış anlaşılmasın The Originals'i çok beğeniyorum sadece The Vampire Diaries'e geldikleri sezonu pek beğenmemiştim. :)

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık