"bir insana yapılacak en büyük kötülük ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir." -friends

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Kitaplarını okuyanlar ??

yeni konu aç Kitaplarını okuyanlar ??

kitapla dizi çok alakasız ve biraz sıkıcı siz neler düşünüyorsunuz? kitapda bi kere çok bencil ve karaterlerden tyler ve caroline bayagı bir itici siz neler düşünüyorsun şuan öfke . karanlık ve buluşmadayım hep böyle sıkıcı mı gidicek yoksa güzelleşecek mi ve birşey daha elena ikici kitabın yanın öfke serisinde ölüyor :S

Ben de uzun süre önce okudum ilk 2 kitabını, Elena 2. kitabın sonunda geri gelmişti sanırım. Diğer kitaplara devam etmedim ama gerçekten diziyle arasında çok büyük fark var birçok karakter ve olay dizidekinden farklı. Katherine'e çok şaşırmıştım ben davranışları falan çok değişikti, Elena da aynı şekilde. Dizinin kitaptan iyi olduğu nadir örneklerden bu seri bence.

1. kitap süperdi 2. kitap sıktı 3. kitapta artık atlayarak okumaya başladım baya berbatlaştı . kitapta elena biraz daha dizideki katherine gibi katherine de elena gibi ama ilk kitabı herkese öneririm seri olarak sanki konu bulamamışta hep duygularından bahsedmiş (1. kitap hariç) gibiydi ama balki hayalet yazarlar tarafından yazılan güzeldir .

Birde diziden sonra çıkan kitaplar var Stefan günlüleri diye dizideki geçmişi anlatıyor Damon ve Stefanın 1864 te Katherine ile yaşadıkları dizide olduğu gibi anlatılıyor ara sıra flaşbekler oluyordu ya hani onların kitabı işte çok güzel

Kitapları can sıkıntısından şu kırmızı serinin sonuna kadar okudum... Bir ara mavileri çıkmış .. Kendimi jiletleyecektim.. Neyse ; sıkıcıydı. Kitaplardan birinin sonunda Damon insan oluyordu.. Tedavi siyah bir güldü , ve Damon burdakinden kat be kat karanlık bir tipti.. Ne bileyim tek bir ÖBÜR DÜNYA vardı , oradaki ruhlar lay lay lomdu... Partilerden partilere.. Tek dertleri ay gökyüzünü kırmızıya boyadığında hangi elbiseyi giymeleri gerektiğidi kiiiiii bu aralar Damon'ın üzerine öbür dünyanın elçileri tarafından bir boyut yıkılıyor *KENDİ AĞZINA GEÇENE KADAR HABER ALAMIYORUZ UZUN SÜRE..*

VE KİTABIN EN SEVİLESİ KISIMLARI ! Bu coven olayı gibi bit şeydi. KITSUNELER ! Yarı tilki yarı vampir yarı tuhaf kardeşler.. Çok iyi hatırlıyorum Bonnie idi sanırım , kıyafetlerinden soyup anadan doğma yürüyen , hareket eden ağaçlara bağlamışlardı.. sağ ayağı bir ağaçta.. Sol eli bir ağaçta... Az kalsın ölüyordu :3 Evet Caroline karakteri aynı burada olduğu gibi değil , daha çok KİTAPTAKİ MEREDITH ,Caroline.. Tyler da pisliğin önde gideni...

Şaka maka Klaus mevzusu kitabın 50 sayfasında geçildi Klaus'u öldürdüler asdsgdsg adamın şimdi spin-off'u var :p

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık