"eğitim, okulda öğrendiklerinizi unuttuktan sonra aklınızda kalanlardır." -albert einstein

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > klaus ve caroline bölümleri ne zaman başlıyor ???

yeni konu aç klaus ve caroline bölümleri ne zaman başlıyor ???

klaus ve caroline bölümleri ne zaman başlıyor ??? bilen söyleyebilir mi acaba

diziye yeni başladın sanırım klaus 2 nin sonlarında geliyo 1 sezon falan oynuyo gidiyo yani 3. sezonun bölümlerinde

spoiler vermiş oluyorum belki ama şeyi sordun galiba; klaus ve caroline ne zaman sevgili olucak

Arkadaşlar 3 ve 4 de kaluslar geliyor. Sonra gidiyorlar o ara zaten originals başlıyor artık orda devam ediyorlar. Yani aşk falan devam etmiyor

3.sezon 11 de Klaroline başlıo 5x11 de bitio ama
Spoilerrrrrrrrr.
.
.
.
.
.

Klaroline emdgame olcak the originals the vampire diaries arasında geçiş olcak .Stef geçiçek klaus stef carein ayrılmasında payı olucak telefon konuşması yaşanacak ama 3 yıl sonra bölümünde caroline the originials gidicek.

yeni bölümlerde 7x14 geliceklermiş şuan to ve tvd yazılımı başlamış

Yeter artık KLAUS VE CAROLİNE DİYE BİŞEY YOK . Klauslar bi geldiler sonra geri gittiler The Originals a. Klaroline diyip duruyosunuz sinir oluyorum, Caroline sizce Klausa hiç aşık falan oldu mu? En sonlara doğru bişeyler yaşıyolar ama orası Türkiye değil ve böyle bişey yaşamış olmaları BİRBİRLERİNE AŞIK OLMALARI ANLAMINA GELMEZ. Herkes kendi yoluna gitti zaten kaç sezondur uzatmayın artık bokunu çıkardınız.

Abi onu bunu boşverin de biri bana delena'nın ne zaman başlayacağını söyleyebilir mi? Biraz çömiyim de ':)

Nazik olmak diye birşey vardir.Klaroline olucağına inan insanlar var umut kırmak kadar kötü bir davranış yoktur.Nezaketsizlik te buna dahil...

@AdiaWhiteBird 4 sezonda başlıyor ama şuan ise işler belli değil

klaus ve caroline hiç sevgili olmadıki simayy

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık