"insanları takmamayı öğrenebilirsen daha mutlu olursun." -dexter

The Vampire Diaries tartışma forumu

yeni konu aç nina

diziye nina için başlamyı düşünoyrumda nina gidiyomu ölüyomu az önce birinde okudum nina dönücek diye başlıcam gibisinden bişey yazmıştı

6.sezon sonunda gitti spoiler vermiş olucam ama ölmedi 7 ve 8.sezonlarda yok 8. yani final sezonunda son bölüm geri gelicek sanırım. Nina için izlemek istiyorsan ilk 6 sezon izleyebilirsin

ama bu dizide sevmeye bilirsin herkese mavi boncuk veriyor:)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

herkese mavi boncuk felan vermiyor? bir ara stefanla daha sonra zaten ful damonla. ben sadece delena için ikinci kez izliyorum diziyi ve bence gayet güzel.

iki erkekte ona aşık oluyo anladıgım kadarıyla nina gidince noluyo

@egesalman 4.sezonda zaten Stefan ile tamamen ayrılıp Damon ile oluyor.Stefan da Elena'nın en iyi arkadaşı Caroline ile sevgili oluyor.Elena ölünce duyduğuma göre Damon da Elena'nın en yakın arkadaşı Bonnie ile oluyormuş.Ben bunu duyunca bıraktım izlemeyi şimdi yavaş yavaş devam ediyorum sırf Nina gelicekmiş diye.

Damon Elena'nın arkadaşı Bonnie ile beraber olmuyor.Sadece Bonnie ile çok yakın arkadaş.Ayrıca çok fazla spoiler vermemek için isim vermeyeceğim.Bonnie başka bir karakter ile beraber.Damon Hala Elena'ya aşık.Ve evet Nina finale doğru dönüyor.

@katarinaPetrova Stefan ve Caroline hakkında dediklerin doğru ama Damon ile Bonnie olmuyor çok yakın arkadaşlar ayrıca Bonnie Enzo ile birlikte.

nina 8.szonun 16. bölümünde geliyormuş

16.bölümde final olacakmış. Finalde dönüyor yani.

Ben hala devam ediyorum ve nina olmadan o kadar güzel olmuyor ama genede devam edebilirsiniz bence.

konuya abone kullanıcılar 11

Yukarı Çık