"dünyadaki en üzücü şeylerden biri, bir zamanlar birbirinin her şeyini bilen iki insanın birbirine yabancı davranmasıdır." -candy

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Originals'tan Geldim, İzlesem Mi?

yeni konu aç Originals'tan Geldim, İzlesem Mi?

The Originals çok sevdiğim bir dizi, ama şimdi başlasam mı TVD'ye bilemedim, sonuçta baya spoiler yemiş olucam çünkü gelecekte olacak bazı şeyleri Originals'tan biliyo olucam, yani sarar mı yine de? Çok spoiler yemiş olur muyum?

Başla başla, zaten 2 dizi arasında bir bağlantı var hala da olacak. Öneririm, güzel dizi :)
ZAMAN KAYBETME HEMEN BALA HA

bence the originalstan önce başlamalıydın ama hala başlayabilirsin

Kesinlikle başlamalısın :)

Bence de The Originals'dan önce başlamalıydın ama yine de izleyebilirsin tavsiye ederim

kesinlikle başlamalısın çünkü 7x14 de iki dizi yine birleşçek .

Başlamaya karar verdim, ve Elena vampir oluyomuş spoiler yedim okulda ibneliğine söylediler :(

Başladım, ilk bölüm gayet iyiydi. :)

KESİNLİKLE.

10 bölüm izledim 2 günde. Bağımlılık yapacak gibi.

bende senin gibi the originals'dan sonra başladım bu diziye. dizi kendi kadrosu ve kendi konusu üzerinde ilerlerken çok güzel ama benim gibi kökenler hayranı bir izleyici isen özellikle 3. sezonda bu basit yaratıklar karşısında kökenlerin düştükleri acizlikleri görmek sinir bozucu olabiliyor. eğer iki dizi arasında yakında bir bağlantı kurulacaksa bu dizinin ilerleyen bölümlerinde kökenler ciddi bir saldırıyla üstünlüğü elde etmeleri gerekyor. şuan tüm sabrımla bunu bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğramam :)

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık