"Bu kadını seviyorum. Köpekbalıklarının kanı sevdiğinden çok..." - Frank Underwood

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > sezon geçtikçe saçmalaşıyo final yapımalı bence

yeni konu aç sezon geçtikçe saçmalaşıyo final yapımalı bence

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

ilk sezonlar gerçekten güzel ve heyecan vericiydi ergen dizisi gibi değildi çok farklıydı ama sonra sürekli ölen karakterler dirilmeye başladı. alaric'i bende seviyorum ama geri dönecekse neden öldürdüler çok saçmalamaya başladılar şimdi elenayıda gönderdiler ama hala açık kapı bırakıyolar ya tam öldürsünler yada çıkartmasınlar insanları aptal ettiler.

dizi bende gayet tadında ilerliyor elenasızda olabılıyormus :))))

Dizinin özelliği bu ama.Böyle heyecanlı oluyor,beklenti yaratarak veya beklentı yaratmayarak:)
Napsın senarıst,her öldürdüğünün yerine,yeni bi karakter mi koysun?Hem dizinin geleceği açısından sacma olur ,hem de biz izleyıcılerın kafası karısır bascjbajsabjasu
Bu arada Damon,elenayı yakın zamanda getırecek bence,son bölumden işaretler var:)))
Bence de gelsın ben özledim şahsen;)

bence özelikle 7.sezon çok heycan verici ve karışık hala nolduğunu tamamen bilmiyoruz ve bu diziyi daha izlenesi yapıyor

dizi mükemmel ötesi gidiyor

Ya ben bunu anlamıyorum :D
Hacı Ergen Günlükleri izliyoruz şurada ne bekliyorsun, Game of Thrones tarzı bir kurgu mu :D
Çerezlik izle geç

sen git deniz yıldızını izle daha sana uygundur bence :D

Madem finali bu kadar çok istiyonuz madem ergen dizisi diyonuz zorla izleyinmi diyoz ? Ne kadarda atarlı konuştum ben kalp kendim

@selen14 illa bi bok atacaklar.Eleştirmeseler ölecek hastalığına tutulmuşlar kbcajabskjbac

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık