"gerçek sadece bir algı meselesidir." -fringe

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > Şu diziyi 8 sezon izlemek

yeni konu aç Şu diziyi 8 sezon izlemek

Nasıl bir duygu , 3 bölüm felan izledim geriye kalan bölümleri sanki izlemiş gibi hissediyorum nedense , ne özelliği var izlenmesi için , 8 sezon uzun bir süreç.

Bence başlamalısın ben de çok uzun diye başlarken mızmızlandım fakat 8 sezonun nasıl geçtiğini anlayamayacaksın bile. Ben 7. sezonun arasında başladım ara bitmeden diziye yetişmiştim. Ayrıca adamların sezon finalleri mükteşem oluyor. Tavsiye ederim.

ben bu diziyi ilk sezonu çıktığından beri izliyorum. bazen baydığı yerler oluyor ama o kadar uzun bir süre izleyince sende kendini o ailedenmiş gibi hissettiğinden onlara kızamıyorsun bile. yeter artık daha fazla izlemeyeceğim dediğim tek bir sahnesi bile yoktur bu dizinin. eğer vampirleri seviyorsan devamını da izlemelisin :)

Kesinlikle izlemeye devam etmelisin. Özellikle The Originals gibi bir gerçek varken başlamanı şiddetle tavsiye ediyorum

lily loveless kadar güzel kız yok ama dizide.

diziyi bende başından beri izleyenlerdenim fakat elena çıkıktan sonra 7. sezonda yoktu sanırm cidden çok sıkıcı elena ı da sevmem fakat karakterler oturmadı bence neyse dizi bitiyor sanırım onca senenin hatrına 8. sezondan devam edebilirim.

Sekiz senenin sonunda dizinin bazı yerlerde saçmaladığını görsen de seviyorsun be. Dizi bittiğinde kocaman bir boşluğa düşeceğimiz de garanti. :(

@alexandra udinov Sen izle izle 7.sezondu sanırım Elizabeth Blackmore ekrana gelince görursun güzel hatunu <3

Eklemeyi unutmuşum aksanı ayrı güzel :(

alexandra hahaa <3

Devam ediyorum ozaman , varolun .

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık