"sürekli alaycı ruh halinin güçlü bir depresyon belirtisi olduğunu biliyor muydun?" -dexter

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > THE VAMPİRE DİARİES 8.SEZON VEDA FRAGMANI! ALTYAZILI OLARAK!

yeni konu aç THE VAMPİRE DİARİES 8.SEZON VEDA FRAGMANI! ALTYAZILI OLARAK!

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

http://www.yabancidizi.com/the-vampire-diaries/sezon-8/bolum-1 ve maalesef ki evet bu sezon son sezon olacak :'( bu arada nina'nin geleceği kesinleşti bide Juie Plec, son sezonda çok sayıda karakterin geri geleceğini söyledi! ve de Klaus ve Caroline'nın telefonda konuştukları sahne en şok edici sahne seçildiğinden ötürü Comic Con 2016 panelinde Joseph Morgan ve Candice King birlikte ödül alacaklar.

bu arada panel'den gelen haberleri türkçe çeviri olarak bur'da paylaşacağım başka haberleride tabiki.

video yu izlemeden paylaştım az önce izledim offf duygulanmamaya dikkat edin hele ki ortadan sonlara doğru :) :(

ve 8.Sezon 16 bölümden oluşacak.kesin bilgidir.

Efsane bir diziydi ya bitmemeliydi

her güzelin bir sonu var tabi buda bitecek.

Keşke Nina yı da röportaj kısmına alsalardı yaa Ama şaka maka ben çok küçükken başlamıştı bu dizi.. Her cuma internetten açıp izlerdim Hiçbirşey yerini tutamaz bu dizinin benim için

AY AĞLADIM VEDA VİDEOSUNU İZLEYİNCE TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU YA OF KEŞKE BİTMESE ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR İZLERİM YA

geceleri sezonlarını bitirmeyi özleyecekmişim gibi..
çok güzellerdi burayada koyduğun için teşekkürler :)

Vedanın sonunda çalan şarkı hemen acillll

Bence TVD kuşaktan kuşağa aktarılmalı ne kadar vampir kurtadam şeyi içerse de bir sürü şey öğretti izleyicilere bu dizi

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık