"insanların ‘ama’ kelimesinden önce söylediklerinin hiçbir önemi yoktur." -game of thrones

The Vampire Diaries tartışma forumu

Tüm Forumlar > The Vampire Diaries > tvd'ye baslasam mı??

yeni konu aç tvd'ye baslasam mı??

the originals'ı izliyorum suan 2.sezonun sonundayım ama tvd'ye hiç baslamadım cunku to bana daha çekici gelmişti.şimdi tvd'yi dusunuyorm ama emin değili. :// bana bazı öneriler falan verir misiniz??

The Originals daha iyi. TVD de güzel fakat 5. sezondan sonra bozdu bence. Ama yinede izleme değer.

İlk The Originals ı izledim sonra TVD ye başladım. Güzel oluyor aynı şeyi tavsiye ederim herkese. :D The Originals in başlangıcını öğreniyorsunuz vs.

The Orginals'ı önce izlersen spoiler yersin :D

Ama TVD'ye başlamanı kesinlikle öneririm

kesinlikle başla

muhtesem bbaylacaksın kesinlikle basla vakit kaybetme dlsdjsljf

Benim favori dizimdir Vampir günlükleri. Zaten küçüklüğümden beri vampirlere karşı ilgim vardır, sende beni gibi düşünüyor ve The Originals'daki karakterleri görmek istiyorsan bence de başlamalısın:) İlk bölümlerde sıkılabilirsin belki, ama biraz sabret ve ne kadar güzel bir dizi olduğuna şahit ol!

@mrkatycat,Aynen bende küçüklüğümden beri vampirelere karşı ilgim var.Bana dizi önerebilirmisin ?

ilk 3 sezon iyiydi gerçekten değişikti ama sonra bokunu çıkardılar ya çok sıkıcı oldu kavak yellerine döndü dizi ama şöyle de bi şey var tüm saçmalıklara ölüp ölüp dirilmelerine rağmen hala izliyorum damonın etkisi sanırım :) yine de izle derim

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık