"ben hariç herkes salak." -homer simpson

Titans tartışma forumu

Tüm Forumlar > Titans > Arada Kalmış Bir Dizi Titans

yeni konu aç Arada Kalmış Bir Dizi Titans

--Spoiler İçermez--

Evet başlıktan da anlaşılacağı üzere Titans çok arada kalmış, ne yapacağını ve ne olacağını bilmeyen bir dizi. Diziye kötü demiyorum ama iyide diyemiyorum. Bazı dövüş sahneleri var ki Daredevildaki o muhteşem sahneler gibi hissettiriyor ama bazı dövüş sahneleri de gereksiz fazla kesimleri ve saçma sapan zoomları ile elinde "bana bakın ben cool'um" yazan pankart tutan bir veleti anımsatıyor. Senaryonun bazı kısımları o kadar güzel ki "vay bee." dedirtiyor ama bazende sizi diziden o kadar soğutuyor ki ekrana kafa atasınız geliyor. Aynı şey oyunculuktada var bazen aktörler o kadar güzel bürünmüşlerki karakterlerine çizgi romanlardan fırlamışlar sanki ama bazende youtubede izleyeceğiniz bir fan filmine benziyor.

Ve tüm bunların üstüne benim sinirlerimi en çok bozan şey dizinin mavi bir filtre kullanması. Dick'in setteki kıyafetine bakarsanız çok renkli ve çok canlı durduğunu görüyorsunuz (tıpkı Titans çizgi romanlarındaki gibi) ama dizi sürekli şu aptal mavi filtreyi kullandığı için bir şey belli olmuyor.(Neyse sakinim.)

Yani diyeceğim o ki çok büyük bir umutla başlamayın diziye ama izleyeceksenizde dizinin bitmesini bekleyin ondan sonra izleyin. Çünkü dizi tıpkı Netflixteki gibi tüm bölümlerinin art arda izlenilmesi (binge watch) için yapılmış. Haftada bir yeni bölümü beklemekte karakterlerden uzaklaştırıyor sizi.

son paragraf doğru ama genede bilemeyeceğim o yüzden Shakespare abimizin sözünü bize göre uyarlıyorum. "•Zamanın, kime dost, kime düşman olacağı bilinmez. "

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık