"hayvanlar gibi dövüşürsek, hayvanlar gibi ölürüz." -doctor who

Titans tartışma forumu

yeni konu aç Beastboy

4. bölüm çıktığından beri yazıyorum ona göre cevaplayın. (ileride ne olacağı belli olmaz)
Beastboy'un sadece kaplana dönüştüğünü gördük. İleride böyle kalır mı? Hiç araştırma yapmadım. Sadece yorumları okuyorum. Yorumlarda da açıklamada da bir sürü genç süper kahraman gelecek diyorlar. Teen Titansda beastboy her hayvana dönüşebiliyor. Dizide sadece kaplana dönüşmez değil mi? Gerçi bir sürü kahraman gelirse büyük ihtimal öyle kalıcak. Siz genede bildiklerinizi yazsanız. :D

Bir sürü süper genç kahraman gelebilir büyük ihtimalle çünkü diziyi DC kendi emekleriyle yapıyor ve kendi sitelerinde yayınlıyor. Yani karakter açısından sıkıntı çekme gibi bir durum söz konusu olamaz. (zaten kendi dizi evrenini yaratma yolunda ilerliyor DC)

Beastboy konusuna gelirsek hiç emin değilim hep kaplan olarak kalabilir bu durumu hikayeye bir şekilde bağlayabilirler ama ben yinede her hayvana dönüşen bir Beastboy görmek isterdim doğrusu. Kim bilir belki sonraki bölümlerde bu olur

tam olarak spoiler sayılmaz ileride olucak açıklanan bi kaç bilgi paylaşıcam öncelikli olarak beast boy tam olarak yeşil kalıcak sezon bitiminde güçleri gelişicez dick robinlikten NİGHTWİNG olmaya yükselicek dizi 2. sezon onayını aldı 2. sezonda conner kent (super boy) wally west (kid flash (donna troy (wonder girl ki kendisi ilk sezonda da olucak ) roy harper (arsenal) ve niceleri diziye katılıcak ayrı yeten cyborg da gelicek şimdilik açıklananlar bunlar arrowverse gibi bir evren kuruluyor 5. bölümdeki doo patrol kendi dizisi çekilicek onun dışında swamp thing diziside gelicek ileride epey dallanıcak bir evren var

Teşekkür ederim ufkumu açtınız. Bir kaç şey bilenler gene de yazsınlar

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Beastboy, şu anlık sadece kaplana dönüşebiliyor, Dick ise daha Nightwing olmadı, Starfire ışığını istediği gibi yönlendiremiyor ve Raven gücünün daha tam olarak farkında bile değil. Yakın zamanda bunlar yerine oturacak ve dediğim olaylar gerçekleşecek sırasıyla, Titans'ın diğer üyeleri de zamanla diziye dahil olacak fakat dediğim gibi Titans'ın lideri ve kurucusu Nightwing yani Dick Grayson her zaman kendini daha fazla belli edeceğini düşünüyorum.

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

İzlediğim röportajlardan ve okuduğum bazı kaynaklardan anladığım kadarıyla Nightwing'i bu sezon değilde diğer sezonda görebiliriz ve Beast Boy'u oynayan oyuncunun kendisi teninin yeşile döneceğini ve çizgi romandaki gibi olacağını söyledi ama bu da sezon sonuna anca olur. Wally West için oyuncu aranıyor ama Cyborg'u oynayacak oyuncu bulundu ve onu Titans 2. Sezondan önce Doom Patrol dizisinde göreceğiz ve her ne kadar doğruluğundan emin olmasamda sanırım Starfire karakteri için yeni oyuncu arıyorlarmış. Benim bildiklerim bu kadar.

konuya abone kullanıcılar 5

Yukarı Çık