"hayatımın çoğunu hissettiklerimi hissetmemeye çalışarak geçirdim." -pretty little liars

True Blood tartışma forumu

Tüm Forumlar > True Blood > Diziye baslamalımıyım?

yeni konu aç Diziye baslamalımıyım?

merhaba ben tvd , to,spn, tw, dw izleyen biriyim. macera aksiyon korku ve gerilim tarzlarını seviyorum.sizce true blood a başlamalımıyım ?

Wampir günlükleri , originals , been human tarzı dizi sewiyorsan bence başlamalısın kardeşim. Yanlız bilgin olsun dilleri ağır küfürlü we sahne olarak +18 sahnede bolca war dizide

@ergün tesekkürler evet o tur seviyorum ve söylediklerinide bitirdim . sanırım baslıyacagım diziye

Başlayacak arkadaşlara duyurulur:
Şayet, Vampir dizilerini seviyorsanız ortada 2-3 yapıt var onları izleyin, eğer onlar bitiyorsa "Grimm" izleyebilirsiniz. Yani bu dizideki oyuncular bilmiyorum zorla mı oynatılıyor?

İlk 2 sezona açıkçası zor katlandım. Yani iyi hoş, gayet güzel özellikle pislik ve cinsellik sürdürüyor diziyi ancak bir yere kadar. Sanki baş roldeki oyuncuların rol yapmaları için, kafalarına silah dayamışlar. Anca bu kadar yapmacık olur roller. Ciddi ciddi televizyona kumandayı atacak duruma geldiğim sahneler oldu.
Baş roldeki hanım efendinin de yavaş yavaş Skyler White'a döneceğini düşündüğüm -dönmese bile, neden bu kadar yapmacık bu roller a...- için, diziyi zirvede bırakıyorum. Olur da ileride başlarsam, bu da bana hatırlatıcı olsun.

son sezonlara doğru oldukça absürtleşti sonucuda saçma bağladılar tüm seriyi defalarca okudum yazarı harika yazmış ama diziyi izleyince taşikardisi tutmuş olabilir kadının :) hele ilerki sezonlarda pis bir kulubede hamile bir kadınla ve keçisiyle yaşayan adam vardı lafayette yanına gidiyordu oralar gözümün önünden gitmiyor :( kötüydü yani ileri sarmıştım bu yorumu okuyan çoluk çombalaklara sesleniyorum umarım size sebeb olmam siz izlemeyin kardeşlerim sizi burdan teen wolf'a falan yönlendiriyorum :( valla başlarsanız üzülürüm bu diziye onun dışında iyi akşamlar diliyorum :)

yanlız Vampir günlükleri originals falan seviyorsan başla diyenler olmuş o dizilerle alakası yok bunun ben büyük hayal kırıklıgına ugramıştım cunku bende oralardan gelenlerdenim. o diziler kadar derinlik beklemeyin True blooddan çoğunlukla onların parodisi tadında...

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık