"tatiller neden sonsuza dek sürmüyor?" -the simpsons

True Detective tartışma forumu

yeni konu aç 2. Sezon

2. sezon hakkında diziyi bozdular bu sefer olmamış 1. sezon daha iyidi gibi yorumlar yapanlar var.. Kulak asmadan 2. sezonun tamamını izleyin. Kesinlikle 2. sezon çok çok daha iyi. Özellikle final konusunda 1. sezonu çok çok aşmışlar. En iyi finallerden biridir. Bir çok arkadaş yorumları okuyup 2. sezonu izlememiş kesinlikle tamamını izleyin ve iyi ki izlemişim diyeceksiniz.
True Detective'in 3. sezonu için Kanal patronu Lombardo : Pizzolatto (dizinin yürütücüsü) yeter ki istesin, biz HBO olarak arkasındayız. 3. sezona dünden razıyız. demiş umarım 3. sezonda olur. sadece yazmak istedim.

Kardeşim nedense bende senle aynı fikirdeyim,2.sezon önyargılara rağmen kendini çok aşmış ben çok beğendim :)

1.sezonun 2.sezondan üstün olduğu yönler sadece atmosfer ve ana karakterler(rust tek yeter)Ama bunların dışında 2.sezon daha iyi gibi.

1.sezonu çok sevmemizin sebebi Rust dır :D Karakterini çok sevmistik çünkü .2.sezon da muhtesem .2.sezonda Frank karakterini çok sevmistim .2.sezon daha fazla karakter vardı ve sadece 8 bölüm olunca ısınamadık herhalde tüm karakterlere.

arkadaşlar aynı endişelere herkes kapılabilir Rust yoksa 2. sezonun ne anlamı var gibi... ben izlememeyi düşünmüyordum ama gerçekten adamlar 2. sezonu daha efsane yapmışlar. Hayatımda izlediğim en güzel ve en kötü final diyebilirim ama herkesin bu duyguları tatması gerektiği aşikar. iyi seyirler.

konuya abone kullanıcılar 4

Yukarı Çık