"insanlar hayatın boyunca kim olduğunu söyleyip duracak. yapman gereken onlara ben buyum demek." -once upon a time

True Detective tartışma forumu

Tüm Forumlar > True Detective > 2.sezona doğru(konu ve oyuncular)

yeni konu aç 2.sezona doğru(konu ve oyuncular)

9 mart 2014'te form and void'le birinci sezonun sonuna gelmiştik şimdi herkesin merakla beklediği 2.sezonda sıra

“Sert kadınlar, Kötü adamlar ve Amerika taşımacılık sisteminin gizli tarihi”
Bu sefer hikayemizdeki dedektif artıyor ve dizinin California civarında geçicek

İnternet'ten bulduğum kesin olmayan ama beni heyecanlandıran bir habere göre ikinci sezon konusu:
“True Detective’in ikinci sezonu Ben Caspar’ın ölümünü ele alacak. Kurgusal Kaliforniya kentinin yozlaşmış yöneticisi olan Caspar, devlet otoyol çıkmazını sonsuza dek değiştirebilecek, çığır açan bir ulaşım anlaşmasının ortasında vahşice öldürülür. Farklı şehirlerden ve farklı hükümet şubelerinden üç memur katili bulmak için görevlendirilir. Memurlar bir süre sonra soruşturmalarının sandıklarından daha derin ve karanlık olduğunu keşfederler.

Caspar’ın cesedi Big Sur yakınlarındaki Pasifik Sahili Otobanı’nda bulunur. Cesedin göğsüne kazınmış satanist sembolleri vardır. Casper’ın kaba sekse bağımlı olduğu ve mistik bir olaya karıştığı ortaya çıkar.”

Hepimizim merakla beklediği oyuncu lisesine gelirsek :

Collin Farrel 'in sunday world isimli dergiye verdiği ropörtajla dizide olucağına kesin bir gözle bakabiliriz sanırım , röpartaj şu şekildeydi : “Sekiz bölüm olacağını ve çekimlerin dört veya beş ay alacağını biliyorum. Bu konu hakkında çok az bilgim var ancak diziyi Los Angeles çevresinde çekiyoruz ki cidden harika gidiyor. Bu, artık evimde kalıp çocuklarımı görebileceğim anlamına geliyor.” dedi. Farell, çok heyecanlı olduğunu da sözlerine ekledi.
Gelelim oynayacağı karaktere , Colin farrell Ray Velcoro isimli bir karakteri canlandırıcak , Velcoro yıllardır hem kişisel hem profesyonel yaşantısında sıkıntı çeken çift taraflı çalışan bir detektif rolünde olucak. (kendi görüşüm ise rölün tam isabet olduğu yönünde Cassandra's Dream filmindeki arada kalmış kararsızlıktan ve suçluluk hissinden deliye dönen Terry'i çok iyi , pardon harikanın ötesinde canlandırmıştı , ve buda bizim 2.sezonda arıyıcağımız cohle'un yerini doldurucak diye umuyorum)

Vince Vaugh'un ise HBO ile görüşmelere başladığı söylentilerini duymayan kalmamıştır buna kesin gözüyle bakabiliriz artık , Vince Vaugh'un canladınracağı rol ise Frank Semyon adında polislikle hiçbir alakası bulunmayan bir suç imparatoru , sıradan bir suçlu olarak başlayan Frank Semyon İş adamına dönüşür , belediye başkanıyla iş yapmaya başlar , hızlı tren yapımına öncülük eder. Vince Vaugh(Frank Semyon) kötü yollardan kazandığı imparatorluğunu kaybetme riskine sahip bir karakteri canlandırıcak

Taylor Kitsch'de dizide dahil olucak oyunlar arasında Kitsch'i The Bang Bang Clup yada John Carter filmlerinden tanıyabilirsiniz , dizide Paul Woodrugh adlı karakteri canlıkdıracak , Paul Woodrugh savaşlardaki vahşeti yaşamış 28 yaşında bir savaş gazisi günümüzde ise California’nın otobanlarında devriye görevi üstleniyor.

Rachel McAdams'da dizide Ani Bezzerides rolünü canlandırıcak , Ani Bezzerides , Ventura bölgesinde dedektif olarak çalışıyor , Esnetilemez etik değerlere sahip ve kesinlikle sert kadınlardan biri dizide Farrel'in oynadığı Velcoro karakterine karşı olarak göreceğiz sanırım

Kelly Reilly'de dizide görüceğimiz sert kadınlardan biri , dizide Jordan Semyon rolünü canlandırıcak Soyadındanda anlaşılacagı gibi Frank Semyon'un eşi olarak göreceğiz dizide , sadece eşi değil aslında aynı zamanda suç ortağı diyebiliriz tahmin edileceği gibi

2.sezon'un Onay almasına rağman ne zaman başlayacağı henüz belli değil birinci sezon ocak ayında başlamıştı ama ikinci sezon'un yaz aylarına doğru çıkacağını düşünüyorum.
Böyle bi kadrodan kötü bir dizi çıkabileceğini düşünmüyorum , bu sezonda Rust Cohle olmayacak ama , Ray Velcoro , Frank Semyon , Jordan Semyon , Paul Woodrugh , Ani Bezzerides gibi yeni efsane karakterlerin doğuşuna tanıklık edeceğiz

21 Haziran'da başlayacak

konuya abone kullanıcılar 1

Yukarı Çık