"dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için ümitlen." -albert einstein

True Detective tartışma forumu

Tüm Forumlar > True Detective > 3.Sezon sizce gelir mi?

yeni konu aç 3.Sezon sizce gelir mi?

Evet var mı bilen acep?

Aylar önce kanaldan açıklama geldi. Eğer yapımcı devam etmek isterse biz dizinin arkasındayız diye. Anlayacağın yapımcı bekleniyor ;)

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

İptal olup olmadığı henüz kesinleşmeyen True Detective cephesinde ilginç şeyler oluyor. Geçtiğimiz gün The Rich Eisen Show’a katılan Matthew McConaughey, True Detective kadrosuna dönmek konusunda karışık sinyaller verdi. Sunucunun diziye yeniden katılmak isteyip istemediğini sorması üzerine oyuncu “Dönmek isterim. Rust Cohle’u özledim. Onu Pazar akşamları izlemeyi özledim. Aslında True Detective’i Pazar akşamları izlemeyi özledim. Diziyi hazırladığımız alt ay boyunca çok mutluydum çünkü kendi dünyamdaydım.” diyerek tekliflere açık olduğunu vurguladı.

Hemen not düşelim; HBO tüm takvimini açıklamasına rağmen True Detective’in akıbeti hala belirsizliğini koruyor.

Kimisine göre oldukça büyük bir hayal kırıklığı olan ikinci sezonunu arkasında bırakan True Detective’in geleceği hakkında yeni dedikodular su yüzüne çıktı. Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn ve Taylor Kitsch’in başrollerinde olduğu ikinci sezon yüzünden dizinin tüm geleceği tehlike altında.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre HBO’nun yeni program müdürü Casey Bloys, True Detective’in kaderine çoktan karar verildiğini açıklamıştı. Bugün ise kanala yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto HBO ile çalışmaya devam edecek ama True Detective üçüncü sezonu için geri dönmeyecek.

Bu dedikoduyu destekleyen en büyük kanıt ise HBO’nun True Detective dışındaki neredeyse tüm dizilerinin kaderini açıklamış olması.

İkinci sezonu ile hayranlarını karmaşık duygulara sürükleyen True Detective’in, üçüncü sezonu hala kesinlik kazanamadı. Dizinin yaratıcısı Nic Pizzolatto, HBO ile 2018’e kadar anlaşma imzaladı fakat anlaşmanın True Detective’i kapsamadığı ortaya çıktı. Pizzolatto, belirlenen tarihe kadar kanal için proje üretecek fakat bu üretilen projelerden biri True Detective mi olacak, kimse bu konuda bir yorum yapamıyor. Kanal hala diziyi değerlendirdiğini açıkladı.

Birinci sezonun ardından ikinci sezon onayını ışık hızında alan True Detective, maalesef bir hayal kırıklığına dönüşmüştü. Bu genel kanı nedeniyle, iptal kararı büyük bir sürpriz olmayacak diyebiliriz.

(BEYAZPERDE'DEN ALINTILAR)

2017 de gelcek

gelir gelir. inanıyorum 1. sezondaki o mükemmel atmosferi boşa harcamazlar.

Geliyor,Nic Pizzolatto(dizinin senaristi) 3.sezon için çalışmalara başlamış.

2017 bitiyor neredeyse :(

"HBO‘nun açıklamalarına göre henüz çekimlerine başlanmayan True Detective 3. Sezon çıkış tarihi 2017 ‘nin sonbahardan kışa geçtiğimiz aylarda olacak gibi gözükmekte. umarız soğuk kış aylarında içimizi ısıtacak konular seçilir."
KAYNAK: nezamancikiyor.com

hala gelmedi

2018in yarısına geldik hala gelmedi

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık