"ilgilenilmesi gerekenler; sadece hastalar değildir." -house m.d.

True Detective tartışma forumu

yeni konu aç izleme sırası

dizi nin 1.sezonu beklentiyi o kadar cok yukseltıyor ki 2.sezon gercekten çöp gelıyor tavsiyem ilk önce 2 yi izleyin ziyan olmasın dizi sonra 1. izleyip zirvede bırakın :))

Alakası yok 2.sezon çöp demek büyük hata,ilk sezona bu kadar bağlanmayın ,farklı hikayeler işleniyor ve 2.sezon gayet başarılı,Tabiki Rust çok iyi karakterdi ama 2.sezonda en azından sağlamdır.

2.sezona cop demedım zaten 1.sezon o kadar iyiydiki beklenti o seviyede olmayınca kötü gelıyor ama kötüydü 1.sezonun hatrına izledim 2.sezonu istediği kadar kaliteli oyuncular olsun bunu her izliyen onaylıyabilir

Birinci sezonun artısı karakterler bence.İkinci sezon da birinci sezon kadar iyi sayılır bence.

bakın iki kere bence kullandım.Kişiden kişiye değişir bunlar,çoğu kişiye göre birinci sezon ikinci sezona fark atar.

İkinci sezonda birinci sezon kadar iyi

ilk sezonun yerini tutamaz Bence ikinci. ister karakterler ister olay.. karakter olayı yaşatamadıktan sonra bence olay arka plana düşüyor..

2. sezon oyanyanları yeter ve gerçekten çok farklı sezonlar istiyorsanız hiç 2. izlemeyin

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık