"Hayvan gibi şiy yapıyosunuz yav.." - Malkoçoğlu Firar

Tut tartışma forumu

Tüm Forumlar > Tut > Dizi 6 Bölüm Olacak ve

yeni konu aç Dizi 6 Bölüm Olacak ve

3 gün günde 2 bölüm olarak yayınlanacak diye okudum ekşi'de. Kesin bilgi mi genjler ? ?

Genjlerden cevap yok hemşerim;
Sizin için ufak bir araştırma geçtim. Anladıgım kadarıyla bu dizi ile ilğili beklentileriniz oldukça yüksek. lakin dizinin ilk bölümünü bile izlediyseniz tam bir hüsran olacağını anlarsınız.

Öncelikle sorunuza cevap vereyim.
Evet dizi mini dizi adı ile 6 bölümden oluşuyor. ve Amerikan dizi kanalı SpikeTV tarafından 3 gecedir yayın yapıyor. Spike Tv tweetlerine göre 1.7 milyon ortalamadan, şu kadar: 2,6 M kişi tarafından izlenivermiş.
http://www.spike.com/shows/tut
Açık bir ifade ile ben şahsen, senaryoyu dekoru, kostümleri ve hatta yönetmenin çalışmasını bile beğenmedim. Dizi tam kayıp... olarak değerlendirmeye aldım.
10 üzerinden 4 ve 5 lik bir dizidir. buda verilen emek ve ekip çalışması içindir.
Dizinin tamamını izledikten sonra yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

zaman geçirmek için iyi ama çok iyi diyemem

3.bölüme alt yazı ne zaman eklenecek

Diziyi nasıl bitireceklerini merak etmekteyim sadece sonuçta şaibeli bir ölümdü onun kisi. Kurgu dekor vb. evet berbat sahneleme kötü ama emek var be kardeş o güneşin altında verilen bir emek. Neyse belkide bütçesi az olduğundan olmamıştır diyecez o zaman :D

Bence gayet güzel işlenmiş konusu izleyin derim ne kaybedersiniz ki ayrıca her fılme zaman kaybı amaaaan boşuna 1 saatim gitti diyenler çok merak ediyorum 1 saat madem sıkıldın niye son dk kadar izledin bi film dizi kendini 5/10 en fazla 15 dk beli eder açmasa çevrirsin bir de zamanın bu kadar değerliyse neden nette dolanıp fılm dızı ızlıyorsun hadi izliyorsunda neden bide burda yorum yapmakla zaman harcıyorsun zamanın çok kıymetli ise madem icadlarının başına geçsene bence dünyayı kurtaracak bir şeyler bulursun belki ne bilim :D

konuya abone kullanıcılar 6

Yukarı Çık