"+nasıl bir şey bu aşk? -biraz kafa sikici dürüst olmak gerekirse." -skins

Under the Dome tartışma forumu

Tüm Forumlar > Under the Dome > Final hakkında yorumları alalım

yeni konu aç Final hakkında yorumları alalım

Evet arkadaşlar dizi final yaptı final bölümünü nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı?

final olmasına rağmen sanki başka bir sezon daha varmış gibi çekmişler bir sürü açık kapı var hala

Final bölümünü nerde izlediniz türkçe altyazı çıkmamış. Başka sitelerde hiç yok

türkçe altyazısız izledim ben diğer arkadaşları bilmiyorum ama muhtemelen onlarda o şekilde yapmıştır ecenur a katılıyorum final gibi değildi barbie kızının peşine düşücekti yarım kaldı kız yeni yumurtayı buldu geri dönücem dedi yarım kaldı norrie joe yu buldu hapishanede ama çıkartamadı vs. vs. final bölümü gibi değildi yani

bu nasıl saçma bir final ya... belkide kitaptan bağımsız devam ederler..

zaten hala devam ediyor yazıyo kapakta

Aynen kapakta devam ediyor yazıyor bende anlamadım ama bence devam edecek gibi aynı isim altında olmadan belki de bağımsız.

Under The Dome 4. sezon şimdilik iptal edildi gibi gözüküyor. Yapımcıları başka kanallarla anlaşma yapmayı dener mi yoksa 3. sezon final olarak mı kalır şuan kesin bilgi bulunmuyor. Kesinleşen tek bilgi CBS 4. sezon için onay vermedi ve diziyi iptal etti.

Diye buldum devam edecek gibi bir son yapıldığı için başka kanala geçebilirler gibi gibi..

bu sezon ve sezon finali sonrası kararım başka kanalda devam etse dahi izlemeye devam etmemek hikayeye anlamsız bir boyut kazandırdıklarını adeta sabote ettiklerini düşünüyorum. ben bu diziye başladığım ve bitirdiğim için pişman oldum.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık