"bir insana yapılacak en büyük kötülük ona umut verip sonra hiçbir şey olmamış gibi gitmektir." -friends

Under the Dome tartışma forumu

yeni konu aç İPTAL EDİLDİ

Sonlara doğru güzel gidiyordu iptal edilmesi kötü olmuş üzüldüm cidden hannibal gibi son bölüm yayınlanır artık.

KAC BÖLÜM 3.SEZON

Son sezon pembe diziye dönmüştü çevirmeye çalışıyorlardı zaten. Bir dahaki sezona konu bulamazlardı benim fikrim.

iptalinde emeği geçen herkesin aq

son bölümler biraz iyi olmuştu onun dışında bence çok boş bi sezondu senaristlerin yani ben :(

sonu iyice boka sardı. İptal edilecegini ögrenince mi acaba son birkaç bölümü boka çevirdiler :S

Aynen, Believe miydi (Hani Bo vardı? He?) onda da böyle olmuştu, 2. sezon onaylanmayınca son 2 bölüm boka sardı falan. Yazık olum ya, bari efso bitirseler de "Böhühü çok güzelleşmişti, tadı damağımızda kaldı" desek :(

bu sezon herkes çok kötüydü diyor ama kitaptan farklı falan mı da herkes bu kadar tepki gösterdi?

Arkadaşlar kitaptan farklı olmasına falan millet tepki göstermiyor ben kitabını okumayan bir kişiyim dizi ilk sezonunda konusuyla gizemiyle bi çok kişiyi etkiledi bende dahilim . 1.Sezondada bi çok karakterden hoşlanmıyordum 2.sezondada 3.sezondada karakterler ölümsüz gibi geziyor bi çok karakter artık git gide iticileşti Gizem konusu olan diziyi fantastik bir diziye dönüştürdüler özellikle 3.sezonda . Kubbeye girip çıkmalar sürekli girenler falan sonrasında bilimcilerin gelmesi bi çok kafamda soru var bi çok mantık hatası var bi çok konuşma sırasında sinir oluyorum senaristlerin tamamıyla sıçtığı bir diziye dönüştü hepsini geçiyorum 1.sezonda bi merakımız var kubbe nerden geldi kubbeden nasıl çıkıcaklar ailelerini falan görüyorduk dizinin sonrasında bunlar hiç yok varsa yoksa big jimin kötülükleri (gerçi şuan oldukça iyi) julia barbie aşkı çocukların aşkı garip bir dizi ya bu kadar kötü devam edilmemeliydi İtici olan bi çok karakter var .
Diyebilirsiniz sen niye izliyorsun ozaman sonunu merak ediyorum ama şuan hala 3.sezon 10. bölümdeyim izleyesim gelmiyor ve ilk sezona olan bi saygım var bu dizinin sonunu görmek istiyorum ondan dolayı
Başlıcak olan varsa sonrasında çok bozan bir dizi ilk sezonuna isterseniz göz gezdirin aman 3.sezona geçmeyin iyi seyirler

bencede birçok mantık hatası var ama yinede farklı bir konusu var ve bilimkurgu dizisi olduğu için izliyorum 1 bölüm kaldı zaten bitmesine.

2. sezondan sonra bozdu zaten

konuya abone kullanıcılar 10

Yukarı Çık