"+ben burada gizli oda falan göremedim. -bu yüzden gizli oda deniliyor zaten." -supernatural

Under the Dome tartışma forumu

Tüm Forumlar > Under the Dome > İZLEMELİ MİYİM...

yeni konu aç İZLEMELİ MİYİM...

Başını bugün izledim ve sıkıcı gibi gördüm ama önyargılı olup da izlememek olmaz ya güzel bir diziyse dedim vee help meeee başlamalıysam üşenmeden bi e yazsanız yeter :D tişikkirlir

'E'vet başlayabilirsin @töşökkörlör tişikkirlir

İzleyecek çok daha güzel diziler varken bence izlemeye değmez. Takip ettiğin dizilere baktım ona göre söyleyeyim. Sons of Anarchy veya OZ dizilerinden birine başlayabilirsin. İkiside çok kalitelidir ve benim kendi adıma efsane dediğim dizilerdendir.

e19

ikinize de çok teşekkür ederim

wut

Ya cidden başlamayalım mı ? :( Konusu güzele benziyor.

Ben 3. sezona kadar çok güzel izledim spoiler vermiyim hadi dizi boka sarmaya başladı diyip bıraktım.Ayrıca Sons of Anarchy kesinlikle efsane Oz da öyle üstteki arkadaşa katılıyorum :)

herkes 3.sezonu çok kötü felan diyo neden?

Ben kendi fikrimi söyleyeyim ben dizinin son sezonunu da beğenmiştim. Benim beklediğimden tamamen farklı oldu ve bu yüzden hoşuma gitmişti. Bana kalırsa ben izleyin derim, konusu güzel çünkü. Bazı karakterler elbet sinir ediyor, hangi dizide sinir etmeyen karakter olmaz ki? Tamam 3. sezonda konusu biraz sarpa sarmış olabilir lakin yine de ben saçma da olsa (kanser de etse) kendimi fikrimi söylemem gerekirse bence değer. Hani bazı şeylere takılmayıp konuya odaklanırsanız bence değer ya. Tek eksiği çok yarım kaldı dizi... Yan dizisi başlayacak diyorlardı ama bilemiyorum ne oldu sonra, herhangi bir bilgim yok maalesef. Ben izleyin derim.

konuya abone kullanıcılar 7

Yukarı Çık