"geçmişiniz, geleceğinizin önsözü müdür?" -dexter

Van Helsing tartışma forumu

Tüm Forumlar > Van Helsing > beyler film hakkında

yeni konu aç beyler film hakkında

filmi izlemeden diziden başlarsam sıkıntı yaşar mıyım ?

tabi ki de sıkıntı yaşarsın dostum biran önce filmi izle ve sonra diziye başla öbür türlü izlerken çok sıkıntı yaşarsın nedeni ise sonuç olarak yapımcılarından tut oyunculardan tut hepsi aynı sadece bu sefer erkek ameliyat ile kıza dönüşmüş haberin olsun

erkek ameliyat ile kıza dönüşmemiş bilader sen ne diyosun van helsing'in kızı bu

Aslında bence izlemeye gerek yok ben izlememiştim dizinin sadece konusunu okuyup diziyi izledim konuda zaten Van helsing diye bi vampir dövüşçüsü olduğu dizide onun kızından bahsedileceği yazıyo o yüzden diziyi izleyincede gayet anladım. Bence yani sadece konuyu okuyup başlayıncada anlaşılıyo

ulan jadkashdjkAHSJKDHASJKDH ne desem bilemedim o kadar gerçekçi yazmışım ki adam ciddiye alıp van helsing in kızı bu demiş yok daha neler kl asjdlJADjLAJSd haykırdım ulan seni inandırmışım ya jlsajdlkasjd

Filmin hikâyesinin 5 yıl sonrasında geçecek. Dolayısıyla baş kahramanımız Van Helsing’in kızı olan Vanessa Helsing olacak. Dünyanın her köşesini sarmış olan vampir tehlikesi kaos ortamını doğurduğunda bu kez vampirlerle savaşarak insanlığın umudu olacak olan Vanessa’dır.

@Wearefree vitesi R ye aldı son gaz gidiyor.

@Wearefree Cem Yılmaz'ın kayıp dölü.

@AlkolsuzBira filmini izlemeden sıkıntı yaşar mıyım demiş 2 dakikasını araştırıp baksa film de ki yapımcıların oyuncuların hiç biri aynı değil böylelikle diziyle filmin hiç bir alakası olmayacığını anlar hatta konun özetini okusa anlar bende üşenmeyip biraz araştırsa cevabını bulacak dercesine daşşak geçtim ki bunun cem yılmaz ile ne alakası var be amınakoduğum

@StarB sana da gelirsek bu kadar mı mükemmel bir anlama kapasiteli bir aptal olur onu gördüm.Bak üstte ne açıklama yaptım 2 dakikasını ayırıp biraz dizinin konusunu okusa veyahut filmi ve dizi arasındaki çelişkiyi anlasa böyle konu kalabalığı yapmaz.Üstte belirttiğim gibi daşşağa alıp Van Helsing ameliyat ile kız oluyor dedim eee be geri zekalı film deki 50 yaşındaki adam kız olsa nasıl 25-30 yaşına dönüşecek nasıl çocuk sahibi olacak ee be geri zekalı ne R vitesinden bahsediyorsun bu kadar mı aptalsın sen 10-15 dakikamı ayırıp siz gibi diziyi izlemeyenlere laf atıyoruz yoksa o taşıdığınız kafayı kullanıp düşünemiyorsunuz

Biride ciddiye alıp ameliyat ile kız dönüşmemiş van helsing'in kızı demiş ya ne diyip diyip de diyemeyeceğimi de diyemediğimi bilemedim sizi cânı gönülden tebrik ediyorum koyun sürüleri

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık