"yeah mr. white! yeah science!!!" -breaking bad

Vikings tartışma forumu

Tüm Forumlar > Vikings > 5.sezon nasıl ?

yeni konu aç 5.sezon nasıl ?

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Ragnar öldüğü için pek izleyesim yok 5.sezon güzelmi acaba ?

Ragnarsız bir boka benzemiyor.8 bölüm geçti adam gibi bir iki savaş ya var ya yok! Ivarın resmen birden olmayacak kılıflara ve zekaya bürümüşler.Floki Allaha emanet.Diğerlerini saymaya gerek yok Björn,Ubbe aynı ama diğer herkes değişmiş.

ragnarsız bir boka benzemiyor mu? 5 sezon ragnarın genellikle aval aval gezip kafayı çektiği 4. sezondan kat kat daha iyiydi. ilk dört sezonu ragnar ağırlıklı izledik zaten. şimdi diğer karakterlere de ağırlık verilmiş aynı olayı bir çok farklı açıdan görüyoruz falan. tabi ki bir kıyaslama değil ama game of thronesvari bence bu sezon biraz daha. tek karakterden dolayı diziyi silip atma bi izle bence

dizi ragnarsız da çok iyi ilerliyor şuan çok heyecanlı bir yerde kaldı ipin ucunu kaçırmadan diziye tekrar başla

Ragnar sız olmaz mı diyordum bende oldu ne yapalım tek bir karaktere bağlı kalırsan zaten pek fazla zevk almassın dizilerden genel olarak bak karaktere bağlancan bu normal ama diziyi sırf o yüzden izleme seviyesine getirme
gelelim 5 Sezona bence iyi ragnar devrinden sonra iyi toparladı dizi batırmadı yani izlenir izle ama bazı eleştirilen yerler var oda olacak o kadar takma kafana keyif almaya bak Ragnar yok artık ama oğulları var Aslan gibi

Gayet güzel gidiyor dizi ragnarsız olmuyor diyenlere bakma.

ragnarsız oluyor ama rollosuz olmuyor be

Dizi süper ilerliyor. Şahsen ben 6.sezonu iple çekiyorum. (5.sezon final verdi )

Bu yorum dizi hakkında spoiler içermektedir. Okumak istiyorsanız tıklayın.

Rollo yok,Ragnar yok 5 dakikalık savaş sahneleri bide Ubbe'nin orospu karısı var.

konuya abone kullanıcılar 8

Yukarı Çık