"bir lider nereye gittiğini bilmeden, önderlik edemez." -lost

Vikings tartışma forumu

yeni konu aç GoT-Vikings

GoT izleyenlere soruyorum izlemeyenler ön yargıyla yaklaşmasınlar boşuna. GoT kadar iyi mi acaba bu dizi de ikisini de izleyenler cevaplayabilir mi?

Kesinlikle izlemelisin. Büyüleyici bir hareketliliği var, insanı içine çekiyor.

İkisi farklı diziler. GOT daha çok tarihte ki taht savaşlarını anlatıyor. Bu dizi de tarihte ki gerçek savaşları. Spartacusü izlediysen ve aksiyondan savaşlardan hoşlanıyorsan izlemeni tavsiye ederim. Bu dalda en iyi dizidir

GoT'da güç zekaya dayalı ve entrikalardan geliyor. Vikings'de ise işler biraz daha değişik. Fiziksel güç ön planda. Kişisel görüşüm hayata bakışı hangisine yakınsa onu daha çok sever biri. Dersen ki ben diyalogları dinlerim kafamı yorarım düşünürüm GoT tabi ki daha iyi. Oturup odun gibi izleyeyim dizi dediğin yormayacak diyorsan zerre zevk almazsın GoT'dan.

D.

GoT kadar iyi mi derken ? GoT dan daha iyi :)

En az GoT kadar iyi. Karşılaştırmak yanlış olur çünkü iki dizi de kendi kategorisinde en iyi olanı. Açıkcası ben bu iki dizi arasında bir sıralama yapamıyorum çünkü hayatımda izlemiş olduğum en iyi iki dizidir Vikings ve GoT...

Got daha iyi. biliyorum kategorileri farklı ve yanlış anlamayın ama bu dizi bir Got etmez

Çok teşekkürler arkadaşlar herkese görmemişim yorumlarınızı. Başlicam en kısa zamanda teşekkürler.

bir kere got fantastik dizi viking le alakası yok ama viking başla sen ama gota olan şeyleri bekleme vikingsde gerçek dışı bir şey olmuyor fantastik değil yani

Got la karşılaştırılamaz bile tamam bu dizide çok güzel ve büyüleyici ama asla karşılaştırılamaz yinede vikingsleri izleyiniz

konuya abone kullanıcılar 9

Yukarı Çık